Спецпроєкти

У Twitter створили генератор вибачень для розробників Cyberpunk 2077


Чорний текст на жовтому тлі вже сумно відомий всім, хто стежив за кампанією гри Cyberpunk 2077. Зокрема тому, що всі переноси релізу, а потім і вибачення компанії CD Projekt Red  за наявні баги публікувалися у твітері саме з таким дизайном. Логічно, що стилістика, пов’язана із сумними новинами, не могла не стати об’єктом для мемів.

Так, один користувач Twitter створив спеціальний інструмент для генерації вибачень. Він виконує більшу частину важкої роботи – форматує текст. Це дозволяє користувачам створювати власні повідомлення вибачень CD Projekt Red.

Сам шаблон був створений користувачем Twitter під ніком @Foone. Фоун – інженер по програмному й апаратному забезпеченню, який у минулому працював над іншими проєктами онлайн-генераторів. Його генератор вибачень Cyberpunk 2077 розміщений на GitHub і неймовірно простий у використанні. Користувачі можуть написати будь-яке повідомлення, а генератор задизайнить його під відповідний стиль.

Після того як гравці написали бажане повідомлення, все, що їм потрібно зробити, це зберегти повідомлення через генератор і використовувати його. Завдяки цьому інструменту створення мемів з вибачення CD Projekt Red стане у 100 разів простіше, а це означає, що користувачі Twitter, ймовірно, будуть бачити набагато більше фальшивих вибачень у своїх стрічках.

Головна причина, по якій нині розробників гри так тролять, – чимала кількість багів, попри доволю високу ціну. Гра працює погано в більшості ситуацій, особливо на консолях останнього покоління, таких як PS4 і Xbox One.

Проте, попри всі суперечки навколо гри, Cyberpunk 2077 став хітом. Студія CD Projekt Red заявила, що продали майже 13 мільйонів копій гри станом на 20 грудня.

Раніше ми розповідали, що після 8 років очікувань та декількох переносів релізів у ніч на 10 грудня CD Project Red нарешті випустила рольовий екшн Cyberpunk 2077. За кілька годин після релізу в новинку грало понад мільйон користувачів. Піковий показник одночасної гри – 1,003,264 осіб.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь