Спецпроєкти

KFC випускає потужну консоль, яка грітиме крильця, поки ви граєте


Мережа ресторанів швидкого харчування KFC представила найпотужнішу консоль на ринку – KFConsole. Поки ви будете насолоджуватися ігровим процесом, вона буде зігрівати вашу курку.

Консоль KFC розробили спільно з Cooler Master. В основі KFConsole використовується модуль Intel NUC 9 Extreme з процесором Core i9-9980HK. Його номінальна частота становить 2,4 ГГц, а в режимі Turbo Boost вона досягає 5 ГГц. За відео відповідає карта від ASUS з графічним процесором NVIDIA невідомої моделі. Розробники також додали в неї твердотілий накопичувач Seagate NVME ємністю 1 ТБ.

У Cooler Master стверджують, що консоль підтримує віртуальну реальність і трасування променів, здатна видавати роздільну здатність до 4K з частотою кадрів до 240 кадрів на секунду.

Ключовою особливістю новинки є спеціальний лоток, у якому можна підігрівати курячі крильця теплом, що його випромінюють комплектуючі консолі. В анонсі не уточнюється, чи стане пристрій масовим продуктом. Тому скільки буде коштувати KFConsole і коли вона вийде на ринок, невідомо. Однак відомо, що сам Intel NUC9 Extreme коштує 3100 доларів.

Раніше ми розповідали, що пивний бренд Bud Light із США створив ігрову приставку BL6. Основною «фішкою» цього девайсу є функція охолодження пива.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь