Спецпроєкти

Майже 4265 годин музики: у США випустили найдовший кліп в історії


Американський гурт Twenty One Pilots встановив рекорд і увійшов до «Книги рекордів Гіннеса» за створення найдовшого кліпу в історії. Безперервний музичний стрім тривав майже 178 днів.

Про це американський гурт повідомив на своїй сторінці в інстаграмі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений twenty one pilots (@twentyonepilots)

«Оскільки Джош випадково відключив нескінченне відео на трек Level of Concern, “Гіннес” перевірив статистику і офіційно оголосив його найдовшим відео в історії. Вітаю, ти це зробив», — йшлося у повідомленні.

Інтерактивний кліп на пісню «Level of Concern» анонсували у червні 2020 року. Кожен охочий міг взяти участь у створенні музичного відео. Для цього потрібно було відзняти та завантажити власний ролик на сайт гурту. Потім відео переглядали модератори і якщо воно було прийнятним, то ставало фрагментом трансляції. Таким чином кліп програвався безперервно.

Музиканти планували зробити відео нескінченним. Зрештою, дует опублікував жартівливий ролик у твіттері, у якому член гурту нібито випадково вимкнув трансляцію через відсутність вільної розетки для новорічної гірлянди.

Найдовший кліп в історії тривав 4264 години, 10 хвилин та 25 секунд, об’єднавши фрагменти від понад 162 тисяч шанувальників. Так, відео побило рекорд 24-годинного ролика на пісню Фаррелла Вільямса «Happy».

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь