Спецпроєкти

З Pornhub видалили більшість відео після звинувачень у поширенні порно з малолітніми


Pornhub вилучив усі відео на своєму сайті, які завантажували неверифікованими користувачами. Нині більшість відео на сайті недоступна до перегляду.

Із 13,5 млн відео залишилося 2,9 млн.

«У межах нашої політики щодо заборони неперевірених авторів ми тепер також призупинили весь раніше завантажений контент, який не був створений партнерами по контенту або учасниками модельної програми», – заявили в Pornhub.

Відео не будуть доступними на сайті, допоки не почнеться перевірка, запланована на 2021 рік. З моменту запуску платформи в 2007 році кожен міг створити акаунт і завантажити будь-яке відео.

До видалення на Pornhub було розміщено майже 13,5 млн відео, згідно з даними, що відображаються в рядку пошуку сайту, і велика кількість з них була з неперевірених облікових записів. Станом на вечір 14 грудня рядок відображає 2,9 млн відео, а це означає, що Pornhub вилучив левову частку відео зі свого сайту.

Раніше ми розповідали, що платіжна система Mastercard проведе розслідування щодо порносайту Pornhub. Воно стосуватиметься інформації, яку опублікував New York Times про те, що порносайт поширює відео з насильством над неповнолітніми. Лавреат Пулітцерівської премії Ніколас Крістоф написав на NYT колонку, де розповів про оприлюднені на Pornhub відео нападів на жінок і дівчат, які втратили свідомість. Зокрема Крістоф звернув увагу на відео оголеної 14-річної дівчинки. Він написав, що Pornhub не блокує і не фільтрує контент, який зображає насильство. Через це ані сам сервіс, ані будь-хто інший навіть приблизно не розуміє, які насправді масштаби опублікованого на ресурсі нелегального контенту.

Згодом Pornhub суттєво змінив політику. Компанія запевняє, що вже заборонила завантажувати відео незареєстрованим користувачам. Наразі додавати контент можуть лише користувачі партнерської програми (Model Program) та партнери компанії. Завантажувати відео із сайту зараз теж не можна.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь