Спецпроєкти

Знайти привидів та поспілкуватися з духами пращурів: застосунки для дослідження паранормальних явищ


Здавалося б, паранормальний світ та сучасні технології – несумісні речі. Водночас розробники додатків для смартфонів попіклувалися про людей, які вірять в магію, містику та потойбіччя.

Ми розповімо вам про застосунки, за допомогою яких можна знайти привидів, поспілкуватися з духами пращурів та захистити себе від темних сил.

Мисливці на привидів

Для тих, хто завжди бажав стати мисливцем на привидів, але не хотів носити із собою важке обладнання, існує безліч додатків для IOS та Android. Ми можемо вам порадити найцікавіші:  Echovox та GhostHunter M2.

Розробники запевняють, що застосунки дозволяють використати датчики телефону для вимірювання електромагнітного імпульсу. Також за допомогою програм можна зафіксувати паранормальні аудіосигнали та навіть почути голоси померлих у білому шумі. За додатки необхідно буде заплатити – і не факт, що сума буде для вас приємною.

Варто згадати і GhostRadar: Legacy, яка пропонує ще більше можливостей, одна з яких – вимірювання квантових флуктуацій, тобто змін кількості енергії довкола вас за допомогою патентованого алгоритму. Принцип роботи зрозуміти важко, та, напевно, він сильно б здивував фізиків. Що дійсно лякає, так це інтерфейс. Таке враження, що дизайнери створювали його ногами, дивлячись фільми про підводні човни 70-их.

Міські легенди та містичні оповідання

Creepypasta – це простий додаток, який містить бібліотеку з моторошними історіями. Ви знайдете як відомі міські легенди, так і найкращі твори мастерів жахів. Програма не потребує підключення до інтернету, а тому ви зможете створити необхідну атмосферу будь-де, маючи мобільний телефон та прочитавши одне з оповідань.

Крім того, якщо у вас нема бажання читати історії вголос, за вас все зробить Creepypasta.

Також варто звернути увагу на Horror Stories & Scary Stories для IOS. Цей додаток має дуже зручний розподіл по темам, що дозволяє швидко обрати необхідний твір відповідно до ваших смаків. 

Поспілкуйтесь з духами

Ghostcom ghost communicator – один з популярних застосунків, який дозволяє надсилати та отримувати повідомлення від духів. Він простий у використанні для всіх власників девайсів з Android чи iOS. Вам потрібно натиснути на одну кнопку та поставити питання, і хтось обов’язково вам відповість з паралельного світу. Цю програму створили спеціально для святкування Геловіну. Ми гарантуємо, що вона подарує вам гострі враження. 

На сайті Apple можна прочитати кумедні відгуки про Ghostcom ghost communicator. Ось один з користувачів пише: 

Ця програма на 100% точна, особливо якщо ви знаєте, як працює спіритизм. Наприклад, я знаю, що домінуючою рукою людини є проєктивна рука, а іншою – сприйнятлива. Отже, якщо ви хочете отримати вказівки від своїх провідників, ангела-охоронця (він же вищий Я), ви скористаєтесь своїм домінуючим вказівним пальцем і запитаєте, що вас турбує.

Цікаво, їх придумують СММщики розробників чи дійсно хтось повірив у можливості розважальної програми?

Оберіг на заставку

Дехто вішає на вході в будинок підкову, а дехто прикрашає зв’язку ключів брелоком у вигляді заячої лапи. Оберігів буває безліч, але всі вони мають одну мету – принести щастя володарю та захистити його від темних сил. 

Мобільні технології зробили світ магії зручним. Тепер оберіг став компактним, а головне – його важко забути вдома. 

Розробники додатку Lucky Amulet не гарантують користувачам автоматичного вирішення всіх проблем. Вони дарують інструмент, який разом із силою віри допоможе досягти прогресу в житті. Кожен знайде для себе амулет за потребами. Тут є і ключі Соломона, і кабалістична символіка, і сигіли світлої магії. Всі вони відповідають певним життєвим потребам: коханню, удачі, здоров’ю, владі чи грошам.

Отже, чи вірити в магію додатків чи ні – вирішувати тільки вам.

Автор: Шерман Дрозд

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь