Спецпроєкти

До Дня усіх закоханих ви можете придбати в dobro.ua любов за 1 гривню


Всього на декілька днів, до 14 лютого, благодійна платформа dobro.ua пропонує своїм користувачам придбати для себе або своїх коханих вічну любов за 1 гривню.

Про це повідомляє dobro.ua.

Що це означає?

Українські благодійники вирішили, що валентинками й квітами святу вже не зарадиш, а замість заброньованого столика у ресторані, можна подарувати щось, що житиме поки б’ється серце. 

Серед валентинівських придбань на платформі, ви можете «відчути кохання» за 1 гривню, «знайти свою половинку»  за 30 гривень і головний лот «вічна любов» за 365 гривень. Після здійснення платежу, на пошту прийде лист з подарунком.

Ініціатива до Дня закоханих здійснюється у рамках національного проекту «Гривня в день», мета якого ー врятувати життя 600 дітей з вродженими вадами серця. Будь-яка перерахована сума ー врятоване серце маленького українця. Це саме той випадок, коли любов справді битиметься у серці.

«Вперше благодійні фонди взяли на себе складне завдання врятувати усіх дітей з вадами серця, бо держава їх цьогоріч просто покинула. Ми хочемо, аби люди могли дарувати один одному кохання, а їхнє кохання змушувало дитячі серця битися», ー розповідає Ірина Гуцал директорка платформи dobro.ua. 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь