Спецпроєкти

Пташка, що дарує крила: редакторка bit.ua протестувала легендарний Cuddly Bird


Різного роду стимулятори клітору — моя улюблена каста секс-іграшок. Більшість представників цієї категорії мають вакуумну стимуляцію, проте сьогодні поговоримо про інший варіант — звукову стимуляцію, а саме про Cuddly Bird. У заголовку його недарма назвали легендарним: він користується неабияким попитом в українських користувачів та користувачок.

Столичний сексшоп LOVESPACE надіслав на огляд цього малюка. Коли я вперше його увімкнула, — зрозуміла, що то не пташка, а звір. Зізнатися, до цього я жодного разу не юзала іграшки із звуковою стимуляцією і одразу навіть не зрозуміла, що це саме вона. В моїй уяві звукова стимуляція була пов’язана із голосними звуками. Виявилося, що це не так, але про це пізніше.

Клітка для пташки

Коли я тримаю в руках новеньку запаковану коробку з Cuddly Bird, взагалі не відчуваю, що то секс-іграшка. Пакування має вигляд якогось недешевого електронного гаджету (хоча ця пташка і є електронним гаджетом, так). 

Коробка біла із мінімалістичним дизайном. Не заграє до мене, а мені і не треба — я таке не люблю (від коробок з вібраторами). До речі, коштує він 2 699 гривень, але до 14 лютого встигаєте купити цю красу зі 14-відсотковою знижкою на сайті LOVESPACE.

Щільна коробка ретельно захищає кейс із самою іграшкою. Так, все правильно ви зрозуміли — всередині коробки ще одна коробка. Але я б, напевно, не назвала б це коробкою. 

Це платформа для зарядки, на яку іграшка кріпиться завдяки магнітам, а зверху надягається прозорий ковпак із пластику. Ковпак встиг вже двічі злетіти зі столу на підлогу — із ним все ок: жодної подряпини. Ковпак ребристий, а тому навіть якщо ви десь його подряпаєте, це буде не так помітно. До підставки можна під’єднати USB-кабель (іде в комплекті, але без мережевого адаптера), завдяки якому і відбувається зарядка гаджету.

Загалом, я, напевно, вперше бачу секс-іграшку, в комплекті з якою іде такий симпатичний бокс для зберігання. Він — окрема любов і я готова розповідати про нього дуже довго. Платформа має підсвітку теплого жовтого кольору. Коли іграшка на зарядці, підсвітка то загоряється, то плавно згасає. Якщо іграшка повністю заряджена, підсвітка вимикається. Проте якщо іграшку із зарядки прибрати, але залишити бокс під’єднаним до електромережі, він світитиметься постійно і може відігравати роль нічника, створюючи в кімнаті інтимне освітлення, поки ви бавитеся з пташкою. 

Також у комплекті іде жовтий мішечок з приємної на дотик тканини – ймовірно, на випадок, якщо захочете забрати малюка у подорож або до когось в гості. 

Пташка горда і прекрасна

Cuddly Bird, що в перекладі «приємна пташка», заслужив свою назву формою, що дуже віддалено нагадує якусь синичку або снігура. Іграшку випускає китайський бренд Courage & Wisdom. Cuddly Bird навіть отримав один із найпрестижніших нагород у дизайні Red Dot Design Award у 2019 році. 

Стимулятор випускають у чотирьох кольорах: світло-рожевому (який, власне, у мене), бузковому, жовтому та м’ятному. Кожен колір — любов, правда. Відтінки дуже ніжні і ідеально пасують до форми. Мій друг сказав, що ця штука схожа на якийсь космічний артефакт. Не можу не погодитися.

На дотик приємна та м’ягенька як зефір. Немає шорсткості, оскільки силікон, яким вкрита іграшка, доволі якісний.

З одного боку пташка має ребристу поверхність, з іншого — гладку, яка закінчується вигнутим «хвостиком». Кожна із цих частин може чудово стимулювати як клітор та статеві губи, так і інші частини тіла.

На «голівці» пташки є отвір — ротик. Власне, звідти й відбувається звукова стимуляція клітора.

Не пташка, а звірюга

Нарешті до самих функцій! У іграшки два режими — вібрація та, власне, звукова стимуляція. Кожен із режимів має по три потужності. Суб’єктивно: особисто для мене ці режими доволі жорсткі для супер чутливих панянок на кшталт мене. Режими перемикаються симпатичними кнопками на дні. Власне, ці кнопки і кріпляться у спеціальні отвори для підзарядки.

А ще виявилося, що іграшки зі звуковою стимуляцією, на відміну від вакуумної, не потребують щільного контакту зі шкірою. Тобто якщо ледь-ледь торкатися, то і вплив на шкіру, відповідно, буде менш інтенсивним.

Я вже говорила, що звукова стимуляція у мене асоціюється із чимось гучним. І коли я його вперше увімкнула, він дійсно здався мені доволі голосним. Проте згодом стало зрозуміло, що це ілюзія і мені більшість секс-іграшок вважаються гучними. В сусідній кімнаті сусідка не почула жодний із інтенсивностей режиму звукової стимуляції, але почула другу інтенсивність вібрації (але у нас доволі тонкі стіни, враховуйте). 

Прикол саме цього вібратора в тому, що він пасує до всіх ситуацій: і якщо ти просто прийшла втомлена з роботи, тобі хочеться швиденько кінчити і піти спати, і якщо хочеться розтягнути задоволення і зробити, наприклад, масаж (не знаю, чи дієвий масаж обличчя і шиї цією штукою, але мені дуууууже вкатило), ну і, звісно, для ігор у парі. 

До речі, щодо масажів. Я ніколи не розглядала вібратори як масажери для чогось окрім вагіни. Але серйозно, спробуйте. По-перше, звукова стимуляція кльово масажує ті ж соски (це збуджує) та обличчя (це розслабляє). По-друге, якщо провести вібруючим девайсом (раджу спробувати ребристою поверхнею) по руках, ногах, сідницях, шиї — це також дуже приємні відчуття.

Крихітку можна використовувати в душі та мити під проточною водою з милом або антисептиками без вмісту спирту. У ванній під водою корситуватися їм не слід, бо можуть заіржавіти контакти.

З мінусів також можу виділити, що обидва режими не можуть працювати одночасно. Проте це вже мої забаганки, оскільки на українському ринку в принципі наразі немає девайсів, де б звукова стимуляція та вібрація могли працювати одночасно. Ну і те, що в основного конкурента пташки LELO Sona є аж 8 режимів роботи: з різними ритмічними малюнками, тут же стимуляція відбувається однією лінією.

«Цвіріньк цвіріньк» або феєричні оргазми

У мене доволі висока чутливість, тому і першого режиму звукової стимуляції мені було забагато. Якщо порівнювати із, скажімо, звичайним вакуумним Сатисфаєром, то другий більш делікатний та завдяки багатьом потужностям дозволяє підібрати інтенсивність виключно для вашого рівня чутливості. 

Перші два рази мені здалося, що у світі не може існувати жінок, яким буде комфортно на третій — найбільшій потужності звукової стимуляції. Мені було просто боляче. Але потім я дослухалася порад на сайті LOVESPACE та спробувала його із лубрикантом на водній основі (дуже важливо, щоб не на силіконовій!). І що ви думаєте? Справа пішла! Мені досі не дуже комфортно на другій та третій потужностях, але це супер-індивідуально та залежить лише від ваших фізіологічних особливостей. Наприклад, багато користувачок на сайті пишуть, що це — найкраща іграшка у їхньому житті. 

Вся галузь сексології хором кричить: не існує різноманіття оргазмів. Але слухайте :) Різні стимуляції реально дають різний за відчуттями оргазм. Звукова стимуляція спричиняє щось дуже глибинне: клітор ніби пульсує, а вплив відбувається не тільки на його головку, але на тіло та ножки клітора також. У вакуумних вібраторів взагалі не так (але по-своєму класно).

Раджу не прикладати щільно його відразу до клітора, а прикласти вище і плавно спускатися. І знову ж, раджу не користуватися ним без лубриканту на водній основі (силіконова основа може пошкодити поверхню іграшки).

Ще його кльово використовувати у якості прелюдії перед сексом, оскільки іграшка здатна миттєво нагнати крові в область статевих органів, після чого сам статевий акт відчуватиметься яскравіше. 

Невеликий висновок: я справді давно хотіла спробувати Cuddly Bird і він мене аніскільки не розчарував. Навіть попри те, що гаджет дійсно занадто потужний для моєї чутливості, я все одно знайшла, як його пристосувати до цих особливостей. Він допоможе вам, відкрити нові грані задоволення та дослідити власне тіло. І якщо я колись на когось подивлюся, як дивлюся на Cuddly Bird на цій фотці, то це буде точно кохання!

Удосконалюйте своє інтимне життя та будьте щасливими ХОХО

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь