Спецпроєкти

У Кореї кінотеатри почали здавати в оренду свої зали для геймерів


Найбільше південнокорейська мережа кінотеатрів CGV почала здавати зали в оренду геймерам,  щоб врятуватися від збитків, спричинених пандемією. 

Про це повідомляє ВВС. 

Як це працює?

У корейському прокаті зараз показують обмежену кількість фільмів. Окрім того, кінозали дозволено заповнювати лише на 50%. Ідею здавати в оренду кінозали для геймерів запропонував один із співробітників компанії. 

«Думаючи про те, як заповнювати порожні кінозали, я помітив, що ігри насьогодні мають чудову графіку та динамічний сюжет. Тому, якщо хтось може насолоджуватися переглядом фільму в кінотеатрі, їм також сподобається грати тут у відеоігри», ─ пояснив автор цієї ідеї Сун Ву Хан.

Орендувати один зал можуть максимум 4 людини. Дві години оренди коштують 90 доларів, а вечірні сеанси ─ 135. Послугою скористалися вже 130 людей. Основна аудиторія: чоловіки від 30 до 40 років, а також  компанії друзів чи сім’я. 

Така функція не приносить значних фінансових переваг для кінотеатру, але є окремим доходом.

Раніше ми розповідали, що через COVID-19 комп’ютерний клуб перетворили у ферму криптовалют. Ще в січні 2021 року інтернет-кафе рекламували як перший комп’ютерний клуб у в’єтнамському місті Хошимін із відеокартами GeForce RTX 3080.

Але тепер від інтернет-кафе майже нічого не залишилося. За словами власників, його довелося перетворити на ферму криптовалют через пандемію COVID-19.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь