Спецпроєкти

Найкращі застосунки для особистого та сімейного бюджету


Створили добірку програм, які дають змогу самостійно або спільно з близькими легко контролювати ваші витрати, заощаджувати бюджет і контролювати банківські рахунки.

Family Budget Finance Tracking

для Android

для iOS

Це зручний застосунок для ведення особистого або сімейного бюджету. Ви можете запрошувати до програми членів сім’ї або друзів, сумісно редагувати ваші фінанси в режимі реального часу.

Програма має хмарне сховище, тому ви можете редагувати витрати в автономному режимі, а коли з’явитеся в мережі, то застосунок передасть дані вашим близьким.

Цей планувальник бюджету підтримує безліч типів валюти, а також різний формат часу та дати витрат, які зручно регулювати в налаштуваннях. Застосунок можна використовувати й для ведення проєкту.

You Need A Budget (YNAB)

для Android

для iOS

Ця програма підходить для керування особистими фінансами. У YNAB кожна гривня, яку ви плануєте заробити, вимагає уваги, тому ви маєте відразу обрати, що з нею зробите – витратите або заощадите.

YNAB під’єднується безпосередньо до ваших фінансових рахунків та отримує інформацію про залишок на рахунках у режимі реального часу. Програма також надає безліч навчальних матеріалів у сфері фінансового менеджменту.

YNAB допоможе вам скласти бюджет, краще зрозуміти свої звички та навчитися заощаджувати.

Money Manager Expense & Budget

для Android

для iOS

Money Manager показує ваш бюджет і витрати у вигляді графіка та миттєво формує статистику на основі введених даних. Тут ви можете побачити свої витрати за категоріями та зміни, які відбуваються щомісяця.

За допомогою сервісу можете зберігати шаблони переказів, які робите найчастіше, та зберегти їх у закладки. Money Manager синхронізується з картками, тому тут ви можете побачити суму платежу, який потрібно погасити найближчим часом. А ще можете налаштувати автоматичний переказ коштів у визначений час.

На програмі, як і на застосунках для онлайн-банкінгу, встановлено окремий код доступу, тому ви можете не турбуватися про безпеку своїх даних. Програма також має функцію резервного копіювання та відновлення.

Goodbudget

для Android

для iOS

Goodbudget дає змогу користувачам відстежувати витрати домогосподарств за допомогою методу конвертів. «Метод конвертів» означає, що щомісяця користувачі розподіляють певну суму свого доходу на певні категорії (або цифрові «конверти»), як-от продукти, орендна плата та виплата боргу.
Це допомагає легко розставити пріоритети своїх витрат і спланувати наперед. Для людей, які не мають загального бюджету, це хороший перший крок, щоб зрозуміти, як і на що вони витрачають гроші.

Finkee

для Android

для iOS

Це програма українських розробників, у якій вести свій фінансовий бюджет можна в гривнях, доларах, євро та навіть криптовалюті.

Тут ви також зможете синхронізуватися з картками, наприклад ПриватБанком і Monobank’ом, налаштувати регулярні оплати й обрати, звідки й коли мають списуватися кошти. Можна формувати графіки та звіти, які допоможуть аналізувати витрати. Є можливість входу через соцмережі.

У майбутньому розробники планують додати можливість імпорту історії платежів з інших програм, створення та допомоги в досягненні цілей, повідомлення про зміни в стані бюджету, планування повторюваних транзакцій, збереження пропозицій і рекомендації щодо дотримання бюджетів.

Ну і найбільший плюс застосунку – там немає реклами. Зовсім.

Money Lover

для Android

для iOS

Програма має безліч функцій, які стануть корисними у фінансовому менеджменті. В одному місці ви можете стежити за своїми витратами, доходами, боргами, рахунками та платежами.

Програма формує звіти за загальними витратами, доходом, витратами за кожною категорією або незавершеною оплатою.

У Money Lover ви можете спланувати свої майбутні витрати. На основі введених даних програма згодом даватиме вам поради з раціональних витрат.

Застосунок можна зв’язати з банківськими рахунками, що допоможе вам автоматично оновлювати баланс рахунку й ваші витрати, доходи з банківських рахунків.

Money Lover синхронізує дані, які ви вносите у програму, тому нею можна легко користуватися як на смартфоні, так і в десктопній версії. Підтримує кілька облікових записів і карток, тому керувати бюджетом можна сумісно із близькими.

Monefy

для Android

для iOS

Monefy – одна з найпростіших бюджетних програм для фінансового менеджменту. У програмі ви можете:

  • побачити розподіл своїх витрат на графіку й отримати детальну інформацію за всіма транзакціями;
  • налаштовувати власні категорії витрат, якщо налаштування за замовчуванням вам не підходять;
  • безпечно синхронізуватися за допомогою власного облікового запису в Google Диску або Dropbox.

Застосунок має зручні віджети, які можна використовувати на екрані блокування. Ви також можете обирати декілька валют, використовувати бюджетний режим і робити резервне копіювання або експорт своїх даних. Для безпечного входу можна використовувати пароль, Touch ID і захист Face ID.

Має підтримку декількох акаунтів, тому підходить для керування сімейним бюджетом.

Wallet

для Android

для iOS

Wallet – це програма з місією. Вона спрямована на те, щоб допомогти вам якомога швидше взяти під контроль свою фінансову ситуацію. Як і багато інших, програма синхронізує ваш баланс і операції з вашим фактичним банківським рахунком.

Програма допомагає налаштовувати власні категорії витрат і показує найбільш популярні з них у верхній частині сторінки, що може прискорити процес повторної категоризації. Зручною є й можливість ділитися фінансовою статистикою з іншими користувачами.

Сервіс має функцію спільного доступу до облікових записів, тому ви можете керувати бюджетом спільно зі своєю родиною, партнерами, друзями або колегами. Програма підтримує кілька валют, має хмарну синхронізацію, відстеження гарантій, шаблони, списки покупок і експортує різні типи файлів.

My Finances

для Android

My Finances – програма, у якій ви можете керувати кількома обліковими записами, планувати майбутні витрати й переглядати повну історію своїх фінансових дій.

Ви також маєте змогу переглядати доходи й витрати у вигляді графіка, синхронізувати та відправляти їх у ваш Google Календар. Ваша інформація надійно збережена у хмарному сховищі, до того ж програма вміє створювати резервну копію даних, які можна відновити на новому девайсі.

За бажанням ви можете налаштувати сповіщення, синхронізуватись із Google Calendar, а застосунок повідомлятиме вас сплатити борг або кредит.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь