Спецпроєкти

Likee заблокував акаунти 8-річної блогерки і її 13-річного бойфренда


Соціальна мережа Likee заблокувала акаунти 8-річної дівчинки і 13-річного хлопця, про роман яких стало відомо нещодавно.

Про це повідомив уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба.

Що цьому передувало?

Коли про «роман» дітей стало відомо у ЗМІ, уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба звернувся до Офісу генпрокурора, Кіберполіції та МВС з прохання розібратися у цій історії.

18 березня стало відомо, що Likee заблокував акаунти дітей.

«Після інциденту, який набув резонансу, акаунти «юних блогерів» в мережі LIKEE заблоковано. Надійшло повідомлення від офіційного представника мережі, що вони обурені таким контентом», ─ зазначив Микола Кулеба.

Також він додав, що соціальні мережі, якими користуються неповнолітні, мають ретельніше ставитися до контенту, який в них є.

Раніше ми розповідали, що 8-річна блогерка почала зустрічатись із 13-річним бойфрендом. Про це вона повідомила на своїй сторінці в інстаграмі.

«Ми почали зустрічатись із Пашею. Так, це правда» – так 8-річна київська блогерка Мілана Маханець підписала світлину із 13-річним блогером із Москви.

Після цього посту у профілях дітей почали з’являтися спільні фото: вони цілуються, гуляють містом, проявляють почуття на камеру.

Мати Мілани заявила, що ніхто роман не режисував, і діти справді закохані один в одного.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь