Спецпроєкти

Користувач Twitter створив відеогру про судно Ever Given, що заблокувало Суецький канал


24 березня повідомили про те, що великий контейнеровоз Ever Given заблокував рух у Суецькому каналі, який з’єднує Середземне та Червоне моря.

Про це пише Kotaku.

Про що гра?

На основі цих подій користувач Twitter Ерік Вайлдер створив відеогру, де головне завдання геймерів зрушити з місця судно Ever Given. Над грою Ерік працював дві години.

У грі ти керуєш маленьким бульдозером, який безрезультатно намагається зрушити великий контейнеровоз. Управління у грі дуже просте. Для руху вперед і назад використовуються клавіші зі стрілками вліво і вправо. Щоб запустити бульдозер, потрібно натиснути «J».

Гру автор Ерік Вайлдер опублікував на платформі itch.io. З 26 березня її зіграли вже близько 10 тисяч людей. Зіграти її можна безплатно за посиланням.

«Я просто подумав, що марність бульдозера зрушити контейнеровоз у мемах була кумедною. Довелося перетворити мем на гру», – розповів Ерік Вайлдер виданню.

Раніше ми розповідали, що понад третина користувачів із двадцятимільйонної авдиторії власників консолі Nintendo Switch в Європі придбала гру Animal Crossing: New Horizons.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь