Спецпроєкти

Американка подала до суду на компанію Reddit через те, що вони два роки не видаляли дитячу порнографію з її участю


Американка подала до суду на компанію Reddit через те, що модератори два роки не видаляли з сайту дитячу порнографію з її участю.

Про це пише The Verge.

Що відомо про цей інцидент?

У 2019 році колишній хлопець дівчини опублікував на платформі Reddit її фотографії та відео з сексуальним контентом без її згоди на зйомку. Їй було 16 років.

Дівчина просила модераторів Reddit видалити ці фото і відео, але вони це зробили лише через декілька днів. Обліковий запис хлопця також заблокували, але згодом він створив новий і знову опублікував цей контент.

Протягом двох років дівчина зустрічала цей контент у 36 розділах сайту і просила модератора видалити його.

У своєму позові американка звинувачує Reddit в розповсюдженні дитячої порнографії, порушення закону про захист жертв торгівлі людьми і в тому, що компанія не повідомила поліції про заборонений контент.

Також вона пропонує дівчатам, які опинилися в схожій ситуації, подати колективний позов на Reddit.

«Матеріалів, що містить сцени сексуального насильства над дітьми, немає місця на платформі Reddit. Ми активно дотримуємося правил і процедур ─ і не просто слідуємо закону, а робимо набагато більше», ─ заявив представник компанії Reddit.

Також, у компанії заявляють, що на сайті працює автоматична і ручна модерація. Тому, коли публікується заборонений контент, наприклад дитяча порнографія, модератори його видаляють і блокують автора.

Раніше ми розповідали, що Pornhub видалив зі своєї платформи понад 650 тисяч незаконних відео, використовуючи низку технологій.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь