Спецпроєкти

Аdidas Originals презентував нову екологічну колекцію кросівок Stan Smith з героями Disney і Pixar


У січні Аdidas Originals оголосили про перезапуск лінійки Stan Smith, що стало наступним кроком до зниження використання пластику.

Подробиці

Аdidas Originals продовжує слідувати ідеям стійкої моди і представляє нову екологічну версію кросівок Stan Smith, в процесі створення яких було використано перероблені матеріали.

У колекції представлені нові силуети Stan Smith, серед них фея Дінь-Дінь з «Пітера Пена», Жабеня Керміт з «Маппет-Шоу», а також Майк Вазовський, персонаж з «Корпорації монстрів».

Кожна пара колекції має унікальний дизайн, що відсилає до персонажів і включає графічну підошву, деталі з тисненням, яскраві принти та малюнки, а також додаткові варіанти шнурків. Верх моделі виконаний з серії високоефективних перероблених матеріалів PrimeCreen, а підошва кросівок складається з переробленої гуми.

Головним героєм лінійки більш екологічних кросівок adidas Originals Stan Smith став Жабеня Керміт. Пара Stan Smith, натхненна персонажем, прикрашена ім’ям Керміта, розташованим на задній частині кросівка і його портретом на лівому язичку, а також ко-брендовою підкладкою, зеленими шнурками і фразою «Нелегко бути зеленим».

Також, компанія представляє екологічну версію класичної моделі Stan Smith в білому відтінку з рельєфною підошвою з переробленої гуми. Верх кросівок також виконаний з використанням серії високоефективних перероблених матеріалів PrimeCreen. Модель прикрашена фірмовою зеленою нашивкою на задній частині кросівок.

Мультимедійна кампанія стане маніфестом боротьби adidas з пластиковими відходами.

У кампанії візьмуть участь знаменитий тенісист Стен Сміт, персонаж «Маппет-Шоу» Жабеня Керміт, скейтбордисти На-Кел Сміт і Нора Васконселлос, архітектурний технолог Іддріс Санду, а також актриса Яру Шахід.

Нові моделі Stan Smith вже у продажу в магазинах adidas.

Кожен може долучитися до кампанії!

У Києві з 6 травня по 6 червня відбудеться акція по зменшенню пластикових відходів, в якій зможуть взяти участь всі бажаючі. Для участі в акції необхідно принести пластикові кришечки від пляшок в роздрібні магазини adidas Originals (ЦУМ, Skymall і Ocean Plaza) або кафе-партнери. Кожен, хто принесе кришечки зможе взяти участь в розіграші і виграти кросівки Stan Smith. Деталі акції за посиланням.

Після закінчення акції всі зібрані кришечки відправляться на переробку. Спільно з ГО «Україна без сміття» з цих кришечок буде виготовлена ​​велопарковка в Києві.

Адреси пунктів прийому кришечок в Києві:

  • Магазин adidas Originals, ЦУМ, вул. Хрещатик, 38;
  • Магазин adidas Originals, ТЦ Ocean Plaza, вул. Антоновича, 176;
  • Магазин adidas Originals, ТЦ Skymall, пр. Романа Шухевича, 2т;
  • SMARTASS Kitchen & Bar, вул. Жилянська, 41А;
  • Кафе Зігзаг, вул. Рейтарська, 13;
  • Кафе Косатка, вул. Велика Житомирська, 25/2;
  • Blur Coffee Shop, вул. Мечникова, 5.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь