Спецпроєкти

BetterMe розробили тренування для людей з інвалідністю


До 20 травня – Всесвітнього дня усвідомленості про універсальний досвід (Global Accessibility Awareness Day) – BetterMe додали до свого застосунку BetterMe:Homeworkout & Diet тренування для людей з інвалідністю.

Детальніше про тренування

Програми розроблені спеціально для людей, які пересуваються за допомогою крісла колісного. Завдяки програмам вони зможуть займатися кардіо і робити силові вправи.

Люди з інвалідністю при реєстрації отримають доступ до тренувань та челенджів, які розробляли і схвалювали сертифіковані тренери і реабілітологи.

Також люди з інвалідністю отримають 80% знижки на користування застосунком.

У BetterMe всіляко популяризують ідеї інклюзивності, тому до звичного візуального контенту додали тренування моделей з протезами. Представники компанії наголошують, що ніщо не має обмежувати людину від відчуття внутрішнього щастя.

Нагадаємо, що за даними ВООЗ, більше 1 мільярда людей – 15% населення – має ту чи іншу форму інвалідності. Якраз брак інклюзивності є однією з головних перепон до повноцінного життя людей з інвалідністю.

BetterMe Home Workout & Diets – застосунок для новачков у фітнесі, який надає персоналізовані програми тренувань і харчування для користувачів. 

Застосунок доступний в AppStore і Google Play.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь