Спецпроєкти

Почитай чужі переписки: в Україні видали книгу у форматі чату «О мой Бот!»


27 травня 2021 вийшла книга «О мой Бот!» від видавництва BookChef знаного київського письменника Антона Фрідлянда.

Як виглядає книга?

Книга «О мой Бот!» повністю складається з чужих переписок. Тут є 17 історій про які можна дізнатися тільки з засекречених чатів. Книга доступна лише в електронному форматі.

«Це перша книга російською, побудована в формі чатів. І вже точно єдина книга оповідань, яка порадить, як вижити під час ізоляції, якщо її продовжили на десять років. Що робити, якщо твою свідомість зламав індійський хакер? Як у листуванні відрізнити правду від брехні, а живого співрозмовника — від померлого і заміненого чат-ботом?» — розповідають творці книги.

Скачати книгу можна не лише на сайті видавництва, але й у чат-боті, який розробило видавництво разом з автором. Чат-бот привітається, запропонує пройти тест, який допоможе підібрати читачу оповідання, з якого слід почати читати книгу і перенаправить на сайт, де можна придбати книгу.

«Читати чуже листування — ганебне задоволення. Тому я вирішив чуже листування писати. Перші оповідання, виконані в цьому форматі, я викладав на своїй сторінці в Фейсбуці, й деякі читачі брали їх за реальні скріни чиїхось чатів. Тоді я зрозумів, що варто продовжувати експериментувати в цьому напрямку. І результатом цих експериментів стала книга, яку ви можете прочитати у своєму смартфоні», — розповів автор книги Антон Фрідлянд.

Ексклюзивно для наших читачів пропонуємо прочитати одне оповідання з книги «Алгоритм» за посиланням.

Антон Фрідлянд — київський письменник, сценарист, журналіст, автор книг «Запах шахмат», «Дорогое удовольствие», «Конспирология», і інших творів. Також Антон є сценаристом мюзиклів «Золушка» і «Вечера на хуторе близ Диканьки».

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь