Спецпроєкти

UNIT.City анонсував театральний open-air, де українські театри покажуть вистави на тему «семи питань до себе».


В інноваційному парку UNIT.City з 7 по 13 червня відбудеться театральний open-air, де сім українських театрів покажуть вистави об’єднані тематикою «семи питань до себе».

Детальніше з подією можна ознайомитися за посиланням.

Які вистави покажуть?

Театральний open-air триватиме тиждень. Гостям і резидентам парку покажуть сім вистав від академічного до експериментального та навіть відверто провокативного характерів.

Головний мотив події ─ пошук відповідей на питання про самореалізацію, життя в моменті, гармонію в стосунках з іншими людьми, а також пошук власного місця в світі, що стрімко змінюється кожного дня.

«Проєкт «Сім» — це спосіб пошуку себе та спроби призупинитись у шаленому потоці постійної гонки. Наші резиденти — це люди переважно з IT. Чого їм не вистачає найбільше? Часу, вони завжди в потоці. Але я певен, життя складається з того, де знаходиться фокус твоєї уяви. Хтось розумний казав, що ми бачимо речі не такими, які вони є, а такими, якими є ми. Щоб краще зрозуміти себе і світ навколо, ми пропонуємо перервати безперервні коли, адженди і зуми для найважливіших зустрічей — зустрічей з собою. Щоб зрозуміти, а чи дійсно ти інвестуєш свою увагу в те, що тобі по-справжньому важливо?» — розповів керівний партнер UNIT.City Костянтин Євтушенко.

Програма тижня:

  • 7 червня, 20:00, «Лавр», Майстерня Лєни Лазовіч.
  • 8 червня, 20:00, «Механічний Апельсин», Дикий театр.
  • 9 червня, 20:00, «Ніколи не дзвони мені, Кохана», театр «Чорний квадрат».
  • 10 червня, 20:00, «Білка, яка прожила 100 років», Київський академічний театр «Золоті ворота».
  • 11 червня, 20:00, «Сім розгніваних джентльменів, театр «Актор»
  • 12 червня, 20:00, «Усі найкращі речі», Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра
  • 13 червня, 19:30, «Швейк», Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка.

Всі вистави покажуть під відкритим небом на території нового амфітеатру в UNIT.City. Квитки можна придбати за посиланням.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь