Спецпроєкти

Знову позов: понад 30 жінок подали до суду на Pornhub через опубліковані без згоди на сайті відео за їхньої участі


Понад 30 жінок подали до суду на компанію MindGeek, що володіє платформою Pornhub через опубліковані без згоди на сайті відео за їхньої участі.

Про це пише BBC та NBC News.

Що відомо про цю справу?

У позові йдеться про те, що компанія MindGeek купує та публікує відео, які зробили внаслідок сексуального насильства та торгівлі людьми. Понад 30 жінок, що подали до суду, заявляють, що вони постраждали від сексуальних домагань, експлуатації, зґвалтування та торгівлі людьми. А відео з ними опубліковані без їхньої згоди.

Компанію MindGeek звинувачують у розповсюдженні дитячої порнографії та в порушенні щодо торгівлі сексуальною продукцією.

У Pornhub заперечують звинувачення та називають їх безглуздими. І додають, що модератори перевіряють контент і розслідують «будь-які скарги щодо контенту».

«У нас є запобіжні заходи, зокрема заборона на завантаження відео від неперевірених користувачів», ─ додали в Pornhub.

У виданні ВВС зазначають, що при завантаженні відео Pornhub не просить вказати вік присутніх на відео, підтвердити особу чи їхню згоду на знімання.

Раніше ми розповідали, що Pornhub видалив зі своєї платформи понад 650 тисяч незаконних відео, використовуючи низку технологій.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь