Спецпроєкти

Відверто про секс: топ блогерів, які не соромляться


Тема сексу стає більш відкритою та доступною. Тепер не соромно обговорювати інтимні пригоди та розповідати про фейли, ділитися досвідом секс-різноманіття та використання іграшок. У мережі є ті, хто зробив із цього свою місію – блогери, які говорять про секс відверто та пропагують свободу й розвиток теми секс-освіти.

Саша Петрайчук @petraichuk_sasha та її «гаряча кухня для дорослих»

Свій блог Олександра веде палко, відкрито та гаряче. Вона повністю відверта не тільки з власним чоловіком, а й зі всією своєю аудиторією. Її сторінка – це справжній гайд для тих, хто хоче урізноманітнити сексуальне життя.

У сторіз блогерка веде щотижневі рубрики. Наприклад, «Гріхи тижня» – підписники анонімно діляться сексуальними пригодами, які сталися з ними днями. «Опитування» – часта рубрика, де Саша ставить відверті запитання фоловерам, а вони дають відповіді. «Бабуся Валя» – окрема рубрика на сторінці, яка не пов’язана з секс-освітою. Підписники запитують бабусю блогерки щодо стосунків і шлюбу, а також беруть поради щодо духовного та психологічного розвитку.

Саша порушує важливі теми сексуальної освіти та розповідає про інтимне як про складову міцних відносин. Блог Саші – не просто рекомендації, поради та відверте спілкування. Це поштовх, аби нарешті розпалити пристрасть у стосунках.

Подкаст «Секс із Марі» @marienovosad

Акаунт Марі – це вибух сексуальності та повного прийняття свого тіла. Марі також займається танцями на пілоні, які ще більше розкривають її жіночність. Нещодавно Марі почала вести власний подкаст, де вона розповідає про секрети вдалого сексу.

Її блог – це гарячі світлини, відверті розповіді про власний досвід секс-відносин, певні незручні моменти, які траплялися з кожним та про які варто говорити й не соромитися.

Секс-освіта разом з Марією Арзамасовою @masha_davay

На своїй сторінці Маша розповідає все, що потрібно знати про секс, та радить розмовляти про це зі своїми партнерами. Головна тема акаунту – особливості сексуальних стосунків. І тут йдеться більше про психологічний аспект інтимного життя, ніж про фізіологічний.

Марія закликає любити себе, своє тіло та наполягає на впровадженні відвертих розмов у ваші стосунки. Також під хештегом #машадавай тестдрайв блогерка розповідає про секс-гаджети, які випробувала сама. Крім ведення блогу, Марія проводить секс-тренінги, які допомагають відкритися для свого партнера з іншого боку.

Секс-коуч Марія Дарманська @masha.darmanskaya

Марія говорить про інтимне без цензури. У своєму блозі вона розповідає про те, як дістати максимальну насолоду від стосунків та сексу. Її сторінка про те, як важливо пізнавати себе та як стати сексуальнішою. Свої секрети та складнощі інтимного життя Марії довіряють жінки зі всього світу.

Спеціаліст із високого лібідо Олена @the_yoni_empire

Наразі Олена живе в Амстердамі, тож її контент англомовний. Вона цілком впевнена, що табу – це не секс-тематика, а те, що люди не говорять про секс. Це природний процес, завдяки якому ми повинні діставати максимум насолоди. У своєму блозі Олена навчає жінок отримувати задоволення та вибудовувати міцний зв’язок із власним тілом.

Просто про те, що бентежить кожну дівчину, говорить Ася @asia.say

Сторінка Асі – це справжня онлайн-енциклопедія з питань сексу. Вона детально розбирає всі питання, що цікавлять недосвідчених дівчат: відверто про перший поцілунок, мастурбацію, критичні дні та перший секс.

Зруйнувати секс-стереотипи допоможе @vintovkina_arina

Зі своїми підписниками Аріна ділиться не тільки фейлами з інтимного життя та тим, як побороти сором’язливість, а ще й цікавими оглядами секс-літератури й аксесуарів. Аріна впевнена, що стереотипне уявлення про сексуальне життя знецінює неймовірну кількість людей і корисні сексуальні практики.

Ось кілька інстаграм-магазинів – як путівники до таємниць інтимного життя.

@hotmamas_shop – секс-крамниця, де дві дівчини розповідають та демонструють різноманітність аксесуарів для сексу. На сторінці можна прочитати про застосування популярних гаджетів та придбати книги про секс-освіту.

@slavniy.store – магазин турботи про власне тіло та статеве життя. На сторінці можна не тільки придбати все необхідне, аби пізнати своє тіло, а й поділитися власним секс-досвідом.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь