Спецпроєкти

У Дії з’явиться електронне посвідчення учасника бойових дій


З жовтня цього року в Дії з’явиться електронне посвідчення учасника бойових дій.

Про це повідомляє Міністерство у справах ветеранів України.

Подробиці

Мінветеранів планує до жовтня 2021 року інтегрувати в застосунок Дія посвідчення учасника бойових дій та інших категорій, якими опікується міністерство.

Цьому передуватиме запуск державного реєстру ветеранів.

«Це буде початком й інструментом для подальших сервісів. Також зараз Мінветеранів розробляє концепцію і пропрацьоває реалізацію пільгового електронного квитка, який буде реалізований за допомогою сервісу «Дія», – розповів заступник Міністра з питань цифрового розвитку Володимир Левчук.

Окрім цього, Мінветеранів працює над запуском онлайн-платформи підтримки ветеранської підприємницької ініціативи G2VEI (Government to Veterans Entrepreneurial Initiatives). Ця платформа має допомагати ветеранам із різних регіонів України запускати власний бізнес.

«Ми хочемо об’єднати низку онлайн-платформ, які наразі створені, щоб максимально розширити аудиторію для доступу до цих сервісів. Тут будуть зібрані всі інструменти державної підтримки в тому числі й в регіонах, а також від міжнародних організацій», – додав Володимир Левчук.

Раніше ми розповідали, як отримати електронний лікарняний. Медичний висновок про тимчасову непрацездатність – це електронний документ. Він містить лише медичну інформацію й жодної адміністративної.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь