Спецпроєкти

25 серпня стартує оновлений курс «Продюсер Big Entertainment Shows», де викладатимуть Алан Бадоєв, Катерина Кухар та інші


1+1 media school запускає оновлений курс «Продюсер Big Entertainment Shows» із Володимиром Завадюком, де викладатимуть Алан Бадоєв, Катерина Кухар та інші зірки.

Подробиці курсу

Навчання триватиме півтора місяця. Студентів навчатимуть продусюванню розважальних шоу на телебаченні від стадії обговорення ідеї до продакшну, кастингу та підготовки прямого етеру. Окрім цього, розкажуть про важливі деталі шоу: підбір музики, робота із зірками, рекламні інтеграції та бізнес складові.

Окрім лекцій, будуть і практичні заняття, на яких студенти під наставництвом спробують власні сили з набутими знаннями у створенні розважального шоу.

Список викладачів поповнять:

  • режисер, кліпмейкер та продюсер Алан Бадоєв;
  • засновниця та креативна директорка ювелірного бренду Guzema Fine Jewelry Валерія Гузема;
  • дизайнер, засновник та креативний директор бренду FROLOV Іван Фролов;
  • прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар;
  • головний редактор L’Officiel Hommes UA Олексій Нілов;
  • продюсерка MOZGI Entertainment Ірина Горова.

До них приєднаюся творці шоу «Танці з зірками», «Голос країни», «Маскарад», «Ліпсінк Батл».

«Створюючи Big Entertainment Shows 1+1, ми співпрацюємо з багатьма топовими представниками креативного кластера не лише України, а й світу. Така синергія дозволяє нашим адаптаціям традиційно входити в перелік кращих як за професійною оцінкою форматників, так і глядацькою любов’ю. Не буде перебільшенням сказати, що наша команда володіє унікальним досвідом створення великих розважальних шоу та їх продюсування, тому залюбки ділитимемось знаннями та навичками в межах курсу. Крім цього, впевнений, що зіркова команда курсу, яку я запросив долучитися до навчання, надихне студентів на нові звершення», – розповідає керівник департаменту Big Entertainment Shows 1+1 Володимир Завадюк.

Курс стартує 25 серпня, він триватиме півтора місяця.
Вартість: 20 тисячі гривень, можлива оплата частинами.
Формат: онлайн + офлайн.

Більше інформації можна дізнатися за посиланням.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь