Спецпроєкти

Melovin зробив камінг-аут, а телеканал M1, за словами співака, вирізав це з прямої трансляції


Співак Melovin під час свого виступу на Atlas Weekend 5 липня зробив камінг-аут, а телеканал M1, за його словами, вирізав це з прямої трансляції.

Про це розповів співак на своїй сторінці в інстаграмі.

Подробиці

Під час свого виступу на сцені Atlas Weekend Melovin поцілував і дівчину, і хлопця, зробивши цим публічний камінг-аут (імовірно, як бісексуал).

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от MÉLOVIN ? (@melovin_official)

«Мій офіційний камінг-аут, який відбувся зі сцени, було вирізано з прямого ефіру М1. Моє відео й досі не завантажують на YouTube. І все через те, що я показав свою сутність. Для мене немає значення колір, віра чи стать, адже любити потрібно людину, тіло, душу…», – заявив співак.

Після камінг-ауту Melovin підняв зі сцени ЛГБТ-прапор. Співака підтримали в коментарях інші зірки шоу-бізнесу та його фоловери.

«От це сміливо і правдиво! Аплодую стоячи!», – написала Аліна Паш.

Водночас аудиторію та лгбт-організації обурив вчинок телеканалу М1. У своєму інстаграмі М1 виклав відео виступу Melovin, де також вирізали сцену камінг-ауту.

«М1, чому квірбейтинг вам ок, а щирий камінг-аут – ні?», – опублікували звернення Kyivpride.

Також у Kyivpride заявили, що М1 видалив негативні коментарі в себе під постом, зокрема один із коментарів організації.

«У цей самий час така любов не признається кимось, блокується та просто не випускається в ефір. Невже боротьба за власні права та свободи повинна мати цензуру? Якщо ні, то я беззаперечно підтримую вас. А якщо так, то я не впевнений, що хочу існувати в такому майбутньому України», – додає співак Melovin.

30 червня, коли закінчився міжнародний Місяць гордості, медіакомпанія StarLightMedia, до якої входить і телеканал М1, заявила:

Сьогодні завершується Місяць гордості. Проте наша робота над захистом рівних прав та можливостей триває. Позиція StarLightMedia незмінна – всі люди рівні, всі таланти потрібні, всі ідеї важливі. Ніхто не може бути дискримінованим за ознаками гендеру, віку, стану фізичного чи ментального здоров’я, релігійних переконань чи сексуальної орієнтації. У червні StarLightMedia затвердила стратегію різноманіття та інклюзивності. Окрім системної роботи над прогресом у сфері гендерної рівності та доступності, медіагрупа сфокусується на питаннях захисту прав ЛГБТ+ та підтримки й інтеграції людей із порушеннями ментального здоров’я.

Фестиваль Atlas Weekend не відреагував на камінг-аут співака.

Як відреагували М1?

Медіакомпанія StarLightMedia прокоментувала інцидент із вирізаним у прямій трансляції на М1 камінг-аутом співака Melovin під час свого виступу на Atlas Weekend.

Вони пояснили дії М1 тим, що «команді каналу не повідомили про запланований момент і трансляція продовжилась за традиційними принципами ефіру — активність переключень, зміна локацій та учасників заради більшої динамічності та яскравості кадру».

Вони вибачилися за інцидент і пообіцяли опублікувати сьогодні концертну версію виступу співака Melovin. Про камінг-аут Melovin готують телевізійний сюжет Вікна-новини та публікуватимуть інформацію на інших діджитал-ресурсах.

?Генеральний директор М1 Сергій Перцев також опублікував заяву щодо цього інциденту, де заявив:

«Щоб перформанси на сцені показувало телебачення, про них треба повідомляти заздалегідь .. Який же це камінг аут, якщо режисер про нього не знав ..? Як-то кажуть, як камінг-аут підготуєш, так на ньому і попливеш…»

Раніше ми розповідали, що Локі став першим чоловічим ЛГБТ+ персонажем кіновсесвіту Marvel. У 3 серії «Локі» головний герой зробив камінг-аут, заявивши, що йому подобаються і принцеси, і принци.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь