Спецпроєкти

Чудовий звук у будь-якій кімнаті: Bang & Olufsen презентує портативну домашню аудіосистему з різними варіантами розміщення в інтер’єрі


Bang & Olufsen презентував нову аудіосистему Beosound Level із можливістю автономної роботи та різними варіантами розміщення в інтер’єрі.

Які переваги цієї аудіосистеми?

Аудіосистема Beosound Level працює автономно від акумулятора, тому її можна розміщувати в інтер’єрі як заманеться: кріпити на стіну, ставити на стіл чи на комод або носити з кімнати в кімнату без втрати якості звуку.

Головні переваги:

  • чудовий звук, адаптований до будь-якого положення або приміщення;
  • компактний і портативний дизайн;
  • можливість розміщення в різних місцях;
  • безплатна вбудована ручка для легкого переміщення;
  • близько 16 годин автономної роботи;
  • стереосполучення (технологія Multiroom).

В аудіосистему Beosound Level вбудовані п’ять потужних динаміків, що забезпечують об’ємне повнодіапазонне звучання, яке адаптується залежно від положення колонки чи розміру кімнати.

Аудіосистема підтримує Chromecast, AirPlay 2 і Bluetooth та може підключатися до будь-яких колонок, що підтримують ці формати.

«Стильний магнітний штекер, що входить у комплект, легко замикається на задній панелі, роблячи процес зарядки таким же естетичним як і сама колонка. Для акустичної системи також розроблено додаткове настінне кріплення, яке дозволяє заряджати Beosound Level не припиняючи роботу», – розповідають у компанії Bang & Olufsen.

Аудіосистемою можна керувати за допомогою непомітних сенсорних кнопок, які вмикаються лише при наближенні людини.

Дизайн створений у скандинавському стилі в мінімалістичних формах.

«Кожна деталь Beosound Level була створена промисловим дизайном Torsten Valeur з розрахунком на естетику, практичність і довговічність. Від високоякісної алюмінієвої рами, виготовленої в Данії до модульної конструкції та змінних тканинних і дерев’яних покриттів. Пристрій захищений від потрапляння в середину корпусу пилу та стійкий до водяних бризок IP54. А для зручного переміщення колонка має органічно вбудоване руків’я», – додають Bang & Olufsen.

Купити аудіосистему можна за посиланням.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь