Спецпроєкти

Усе своє: 30 українських брендів, які ми встигли полюбити


Ми вітаємо нашу країну з тридцятиріччям та ділимося добіркою 30 українських брендів різних категорій продукції. Вони такі різні: всесвітньо відомі, локальні, великі та маленькі – і всі наші, українські та найулюбленіші.

Одяг

У цій категорії є речі для дому, етнічний одяг, вироби зі щільного деніму та бренд одягу для функціонального гардероба.

COVER

Cover – це одяг, створений для жінок, які цікавляться життям, а не речами. 

Стиль бренду можна визначити як «розслаблену неокласику», якій притаманні якість та актуальний крій. Моделі одягу призначені для кожної жінки, яка прагне мати невеликий гардероб, де кожна річ тішить, де кожна модель на 100% функціональна.

Капсули бренду залежно від сезонності складаються з різних елементів гардеробу. Улітку – це сорочки та костюми з натуральних тканин, комбінезони та жакети з легкої костюмної тканини. Навесні та восени – пальта, твідові спідниці, блейзери та костюми з цупких тканин. 

Бестселер бренду – чорний костюм із рукавами три чверті:

Ніби звичайна класика, проте зовсім небанальна: подовжений приталений піджак, структурована форма плечей та прямий крій штанів із високою посадкою. Важлива деталь – невидимі застібки, що додають азійського стилю образу.

Де придбати: 

https://cover-apparel.com

https://instagram.com/cover.apparel.ua



Mashsh

Mashsh – це бренд елегантного одягу для дому, який є багатофункціональним, адже його можна носити вдома чи на прогулянці, або ж під час занять спортом. 

У філософію Mashsh закладено розуміння, що зовнішній вигляд дуже важливий для задоволення жінки, де б вона не була. Другий вирішальний фокус бренду – доступність. 

Бренд використовує натуральні та приємні на дотик тканини, тому в цих речах однаково комфортно валятися в ліжку, гуляти з дитиною або вибігати за флетвайт до найближчої кав’ярні.

Бестселер бренду – піжама:

Вона мінімалістична та вільна за кроєм, виготовлена в базових відтінках із бавовни, однак дуже елегантна завдяки контрастній смужці на штанах та сорочці.

Де придбати: 

https://mashshwear.com

https://www.instagram.com/mashsh.wear/


SHKOURA

Молодий український бренд, який виготовляє трендовий та сучасний одяг за давніми технологіями. 

Як це відбувається? Високо в горах добувають шкури, а потім виготовляють овечу вовну за традиціями наших предків двохсотрічної давнини. Готове полотно проходить «обробку» гірською рікою та повітрям перед тим, як стати цілісним виробом.


Усі етапи виробництва відбуваються без використання електрики та інших ресурсів, які можуть нашкодити планеті.

У магазині бренду представлені жакети, жилети та пальта з вовни, жіночі довгі сукні та чоловічі туніки з льону, що розписані вручну – тут ви знайдете не просто етнічний одяг, а й древні традиції та технології України.

Вибір редакції – панами із шерсті:

Трендовий головний убір представлений у різних кольорах та принтах. Має цікавіший вигляд завдяки великій в’язці. 

Де придбати:

www.shkoura.com

https://www.instagram.com/sh.shkoura/


Minnim

Minnim – це про денім та повноцінний цикл виробництва: від пошиття до створення та обробки тканин зі спеціальним камінням (Stone washing). Бренд, який пропонує концептуальні моделі джинсів, джинсових шортів та курток. 

Засновник бренду, інженер-проєктувальник за фахом, уже п’ять років проєктує не будівлі, а джинси. Він вбачає проблему в тому, що більшість джинсів не тримають довго форму та служать тільки один сезон. Тому всі моделі minnim виготовлені зі щільної 100% бавовни.


Бренд сповідує свободу – у шафі, у ручній поклажі та у голові. А також впевненість, що улюблені джинси не підведуть, а триматимуть форму та служитимуть декілька сезонів.

Бестселер бренду – широкі джинси-палаццо:

Тренд останніх двох років серед джинсів. Широкі, вільні, з високою посадкою, що ідеально підкреслюють талію.

Де придбати:

https://minnim.ua 

https://www.instagram.com/minnim_clothes/

 


Марі каже «Так!»

Стиль «Марі каже “Так!”» – мінімалізм з елементами актуальних трендів сезону. 

Одяг бренду переважно в пастельних відтінках із лаконічними деталями та з використанням натуральних матеріалів. 

Французький шарм, витонченість та відчуття комфорту – ось як можна описати атмосферу бренду.

Окрім романтичних суконь у теплий сезон, «Марі каже “Так!”» представляє базові, але цікаві топи, корсети, легінси й спідниці. У холодну пору року тут можна знайти якісний та трендовий трикотаж.

Бестселер бренду – лляна сукня міді на ґудзиках із мушлі:

Романтичне, легке, довжини міді, у молочному та чорному відтінку, з рукавами-буфами, на весну, на літо та теплу осінь – на будь-який випадок, і навіть на весілля.

Де придбати:

https://marisaysyes.com

https://www.instagram.com/marisaysyes/


Косметика

Косметичні засоби для жінок та чоловіків ручної роботи, нішову парфумерію та трендові б’юті-засоби шукайте в цьому розділі.

Piel Cosmetics

Piel Cosmetics – це сучасний бренд для щоденного домашнього догляду та косметологічних процедур на основі гіалуронової кислоти та цитрату срібла.

Бренд пропонує послугу персоналізованої діагностики, аби вам не довелось перейматися через невдалий вибір косметики.

Усі ваші індивідуальні потреби шкіри, її стан та тип врахують, аби підібрати правильний догляд.


У складах засобів відсутні шкідливі або заборонені компоненти: SLS, SLES, консерванти-парабени, формальдегіди та гормони. Продукцію Piel Cosmetics не тестують на тваринах. 

Вибір редакції – масажний крем для обличчя

Такий вид крему з ароматом зеленого чаю в поєднанні з масажем обличчя покращує структуру шкіри, зволожує та прискорює її оновлення. Підходить для всіх типів шкіри та не закупорює пори на відміну від олій для масажу. 

Де придбати: 

https://pielcosmetics.com 

https://www.instagram.com/pielcosmetics_official/


Le Pelerin Parfum

Le Pelerin – нішевий український бренд парфумерії для чоловіків та жінок. 

Нішева парфумерія значно відрізняється від продукції мас-маркету та відомих модних домів. Для таких брендів створення ароматів – це винятково парфумерне мистецтво, де відсутній фокус на піарі та рекламі.

Аби створити нові аромати, засновники Le Pelerin співпрацювали з провідними парфумерами Великобританії та Німеччини. І ми можемо гордо заявити, що українські бренди потроху займають цю нішу.


Le Pelerin пасуватиме всім, хто пізнає себе та нове довкола. Кожен флакон парфумів відображає певне місто, регіон чи країну. Фруктові, мускатні, квіткові, екзотичні та східні – такі ж різні як кожна наша подорож. 

Вибір редакції – набір «4 подорожі»:

Ми вибрали чотири мініфлакони в наборі, аби відчути різноманіття та вибрати саме свій варіант парфумів.

Де придбати: 

https://lepelerinparfum.com 

https://www.instagram.com/le_pelerin_parfum/


Joko Blend

Joko Blend – бренд професійної доглядової косметики преміум класу для жінок. Входить у групу брендів компанії ProCare, яка є виробником та дистриб’ютором косметики. 

Joko Blend почав свою історію п’ять років тому з лінійки кавових скрабів для тіла. В асортименті можна знайти понад 250 позицій натуральної косметики для будь-яких потреб: для тіла, шкіри обличчя та волосся.

Також для замовлення доступні всі трендові доглядові продукти: філери, батери, альгінатні маски та сироватки. Так само вибір величезний і серед аксесуарів для догляду.


До складу косметики не входять агресивні чи небезпечні компоненти. Продукція бренду сертифікована й проходить усі стадії контролю якості, адже має власну лабораторію. 

Бестселер бренду альгінатна маска з гіалуроновою кислотою

Маска має широкий спектр дії: інтенсивно зволожує, зупиняє запальні процеси шкіри, прискорює оновлення клітин епідермісу, очищає пори від забруднень. Після маски помітно вирівнюється рельєф шкірного покриву.

Де придбати: 

https://www.procare.com.ua/collection/joko-blend 

https://www.instagram.com/jokoblend/


Dushka

Dushka – бренд косметики, яку виробляють вручну. 

Магазини бренду можна помітити у великих торговельних центрах та на вулицях різних міст України, але його історія розпочалась в Одесі з домашнього хобі – миловаріння – засновниці Дар’ї Душечкіної. 

Знакова риса косметики – аромат найсмачніших десертів. Серед продукції можна знайти йогурти, солодку вату для тіла та скраби-жуйки. Також бренд представляє лінійку чоловічої косметики.


Продукція Dushka на 100% натуральна. У її складі є рослинні та ефірні олії, екстракти лікарських рослин та вітаміни. 

Вибір редакції – скраб-суфле «Bubble Gum»:

Баночка скрабу схожа на десерт, куплений у кондитерській, але він призначений для догляду за тілом. Засіб на основі цукру зі збитими оліями ніжно доглядатиме за шкірою та зволожуватиме її.

Де придбати: 

https://www.dushka.ua

https://www.instagram.com/dushka_cosmetics/


Color Me

Color Me – це бренд декоративної косметики, заснований у 1999 році. 

Уже 20 років компанія становить конкуренцію відомим світовим брендам косметики. 

Color Me поєднує декоративні та доглядові властивості для всіх своїх мейкап-засобів. Косметика гіпоалергенна, тому жінки з надчутливою шкірою можуть без загрози для здоров’я користуватись нею.


Вибір редакції – помади Diamond:

Колекція помад у нюдово-рожевих відтінках, що підкреслять ваші губи, але не робитимуть надто яскравого акценту в макіяжі. Помади додадуть губам додаткового об’єму та сяяння, адже містять мерехтливі частинки.

Де придбати: 

https://colorme.com.ua

https://www.instagram.com/colorme.ua/


Декор

У категорії декору зібрані вироби різних видів ремесел: з дерева, кераміки та художнього скла, а ще килими зіткані за старими українськими технологіями.

WOODSTUFF

WOODSTUFF – сучасний бренд дерев’яного посуду, що пасує до будь-якого інтер’єру.

У WOODSTUFF можна знайти понад 50 видів посуду та товарів для дому – це тарілки, дошки, салатники та кухонні аксесуари. 

Головна мета бренду – покращити ваше життя вдома. Адже посуд створений для того, аби отримувати естетичне задоволення від приготування їжі та під час кожного прийому їжі – будь-то звичайний сніданок, романтична вечеря чи сімейне свято.

Цьогоріч вийшла нова лімітована колекція у натуральних відтінках ніжно-бежевого кольору. Для прихильників елегантної класики представлена лаконічна лінійка товарів у вугільно-чорному кольорі.


До колекції увійшли: сервірувальні дошки та підноси, таці для сніданків та боули для фруктів, бокс для серветок та підставки під келихи, і головна новинка – велика хлібниця для зберігання з дошкою для нарізання хлібу.

Вибір редакції – сирна дошка з дубу:

Спеціальна дерев’яна дошка для сирної нарізки та закусок. Посередині піала для меду із спеціальною медовою ложечкою. Ідеально підходить, аби красиво сервірувати стіл вдома чи на пікніку.

Придбати продукцію WOODSTUFF можна зі знижкою 10% за промокодом: BITUA 

Де придбати: 

https://www.instagram.com/woodstuffhome/

https://woodstuff.com.ua/woodstuff-home-catalog/


The Homest 

Бренд соєвих інтер’єрних свічок ручної роботи, який вже три роки робить домівки більш затишними. 

У команді The Homest вірять, що особливі моменти відбуваються щодня: подих, аромат, приємна згадка чи емоція, настрій та саме ця щаслива мить — фантастичний алгоритм.

Віск та аромаолії, з яких виготовляють свічки The Homest, безпечні та мають міжнародний сертифікат. Склад сировини на сто відсотків складається із соєвого воску, що не містить канцерогенів та токсинів.


Серце в асортименті бренду – колекція Ukrainian Niche Collection. Це перша в Україні преміальна колекція нішевих соєвих свічок, присвячена українським парфумерам

Бестселлер бренду – парфумована свічка EVENING із Ukrainian Niche Collection

Аромат розроблений українською парфумеркою Анною Соколовою. Ноти: лаванда, ладан, кедр, палісандр, ваніль, ірис – усе, аби відчути розслаблення та спокій у кінці дня. У наборі зі свічкою йдуть камінні сірники.

Де придбати: 

https://thehomest.com.ua/shop

https://www.instagram.com/the.homest/


The Art Room Ceramics

The Art Room Ceramics – це домашня майстерня, що розташована на Рівненщині в маленькому містечку Радивилів. 

Усю кераміку виготовляють вручну, і вся вона відрізняється між собою. У каталозі бренду можна знайти естетичні та сучасні за дизайном вироби. Тут і чашки з тарілками, і соусники із салатниками, блюда всіляких форм та традиційні глечики.


Такі незвичні форми та дизайни лаконічно доповнять інтер’єр та стануть справжньою прикрасою будь-якої оселі.

Вибір редакції – керамічна мильничка

Чорна керамічна мильничка у формі долоні з білими вкрапленнями. Матиме дуже стильний вигляд у вашій ванній. Така сама долонька є для прикрас і для аромапаличок.

Де придбати: 

https://theartroomceramics.com/shop/all 

https://www.instagram.com/the.art.room.ceramics/


ZV`YAZANI

ZV`YAZANI – це бренд килимів ручної роботи, що поєднує давню історію українського ткацтва із сучасними тенденціями. 

Засновниці бренду вивели ідеальне рівняння: старі технології поєднали з новими дизайнами, які розробили ілюстратори. Так створили якісний український продукт, який не поступається мас-маркету.

Матеріал килимів – 100% овеча шерсть: екологічна, м’яка та тепла. Бренд пропонує як готові вироби зі своїх колекцій, так і можливість розробити килим за індивідуальними мірками.

Вибір редакції – килим «Коні»

Килим з українськими мотивами в дизайні. Яскравий, але стриманий. Такий килим може стати кольоровим акцентом у мінімалістичному інтер’єрі домівки та привнести трохи характеру у монохромний декор.

Де придбати: 

https://zvyazani.com.ua/ua 

https://www.instagram.com/zvyazani/


Щось цікаве

Щось цікаве – це крамничка різноманітних товарів для домашнього декору зі скла. 

Засновники проєкту створюють та популяризують львівське художнє скло. Місія бренду в тому, щоб ця справа з рівня ремесла вийшла на рівень мистецтва в Україні. Тут знаються на тому, що таке recycling, оскільки пляшкове та віконне скло переробляють на нові сучасні вироби. 

Ком’юніті бренду зібрало довкола себе багато українських молодих митців. Тому тепер у крамничці ви можете побачити продукцію й з інших матеріалів: кам’яні вази, керамічні годинники, бетонні підноси, а також дзеркала у формі рослин та концептуальні світильники.

Вибір редакції – кам’яні вази

Такі прості на вигляд та незвичні водночас, адже це не кераміка чи скло, а справжній камінь.

Де придбати: 

https://shchos-tsikave.ua 

https://www.instagram.com/shchos_cikave/ 


Аксесуари та білизна 

Ця категорія одна з найочікуваніших серед усіх. Шукайте тут спідню базову білизну, бренд сумок вуличної моди, іменні аксесуари та трендові жіночі сумочки. 

Luna Lingerie

Luna Lingerie – це сучасна базова спідня білизна з лаконічним дизайном

У своїх виробах бренд робить акцент на функціональності й технологічності, а кожна модель враховує всі ваші потреби для абсолютного комфорту. Стиль виробів підійде поціновувачам саме базових, зручних речей, які в тренді. 

Одна з переваг Luna Lingerie – висока зносостійкість завдяки передовим технологіям та матеріалам нового покоління. Така якісна білизна на щодень невразлива до ушкоджень, а також не втрачає колір після прання.

Окрім спідньої білизни, Luna Lingerie представляє колекції боді, майки та піжами. Усі моделі мають ідеальне співвідношення ціни та якості.

Вибір редакції – трусики Lentil

Базові, з мікрофібри та з мереживом на задній частині. Посадка та форма моделі підкреслять усі типи фігури.

Де придбати: 

https://lunalingerie.ua/busts/?utm_source=bit_ua&utm_medium=site_link

https://www.instagram.com/lunalingerie.ua/


keep®

Вуличний бренд сумок, рюкзаків та щоденних аксесуарів, який дуже любить Київ.

Саме вулична культура столиці надихає дизайнерів виробляти універсальні продукти для міських жителів. Щиру любов та взаємопідтримку keep® активно проявляє у своїх кампейнах у партнерстві з локальними художниками й командами. Серед яскравих колаборацій – фестиваль don’t Take Fake, видання The Village, Kolya Nemoi, графіті артисти OBIES, Гоша Хороший, творче об’єднання OPTIMUS GANG та інші. 

У 2021 році стартувала еколінійка keep it green ©, у межах якої компанія використовує sustainable матеріали. 

keep. whatever ©

Бестселер бренду – слінг бег Фіорд:

Для подорожей та щоденного життя в стилі techwear із функціональними елементами та матеріалами. Легко вміщує безліч необхідних дрібниць.

Де придбати: 

https://keeppacks.com

https://www.instagram.com/keeppacks/


Jungle 

Jungle – бренд персоналізованих аксесуарів. Іменні тиснення, ініціали та улюблені надписи – це все про них. 

В асортименті бренду є безліч важливих дрібничок: обкладинки на паспорт, етикетки на багаж, брелки на ключі, кардхолдери та тревел-косметички, гаманці та блокноти, чохли на телефон, нашийники й повідці для собак. Подібні аксесуари роблять омріяну подорож більш радісною, а буденним справам додають естетики.

 

Уся продукція виготовлена з натуральної шкіри в особистій майстерні у Львові. Розуміння того, що це український бренд, який вже вийшов за межі рідного міста та продається у 50-ти країнах світу, змушує відчувати щиру гордість.


Бестселер бренду – набір з обкладинки на паспорт та етикетки на валізу:

Безліч дизайнів та кольорів на вибір, а також ваша безпосередня творча участь у створенні іменних аксесуарів. Ідеально підходить на подарунок.

Де придбати: 

https://jungle-apparel.com

https://www.instagram.com/jungle_ap/


Snaked 

Бренд жіночих сумочок, місія якого – підкреслити красу жінки. 

Snaked підтримує культуру повільної моди та уникає постійної гонитви за швидкоплинними тенденціями. Для своїх нових колекцій бренд постійно шукає екоматеріали з переробленої сировини та, окрім теми апсайклінгу, розвиває соціальні колаборації з «Таблеточки» та «Україна без сміття».

Бестселер бренду – сумочка Snaked Boy Bag in Multicolor:

Головна її риса – поєднання пастельного рожевого та блакитного відтінків із  трендовим зеленим. Мінімалістичний дизайн та акуратний ланцюжок, що довершує цілісність виробу, підійде тим, хто стомився від базових сумок.

Де придбати: 

https://snaked.co 

https://www.instagram.com/snaked_ukraine/


Bagllet

Бренд шкіряних сумок та аксесуарів заснований ще у 2013-му, що став мегапопулярним за останній рік серед інстаблогерів та поціновувачів моди. 

Bagllet містить різноманітні дизайни та фактури у своєму каталозі. Тут ви знайдете як трендові сумочки-багети з італійської шкіри, що відображають стиль нульових, так і вироби з вінтажної шкіри, що відображають культуру екологічного споживання.

Окрім сумок, бренд представляє гаманці, чохли для окулярів та техніки, блокноти, ремені. Кожну категорію товару можна вибрати як для нього, так і для неї. 

Вибір редакції – сумка-багет:

Лаконічний дизайн без зайвої фурнітури та структурована форма сумочки доповнять будь-який образ. Аксесуар можна вибрати з багатьох кольорів.

Де придбати: 

https://bagllet.com 

https://www.instagram.com/bagllet/ 


Взуття

Тут ми зібрали бренди унісекс та суто жіночі, із суворо мінімалістичними дизайнами та з різномаїттям колекцій. Усі вони сповідують комфорт і якісне виробництво. 

CIRCUL 

CIRCUL – бренд взуття, гасло якого «зручне відразу». Взуття від CIRCUL неодноразово представляли на подіумах Ukrainian Fashion Week. 

Концепція CIRCUL полягає в поєднанні комфорту та мінімалізму. Поки у світі з’являються нескінченні дизайни взуття різних стилів, бренд сконцентрований на позачасових та комфортних моделях. 

Усе взуття бренду виготовлене за ортопедичними стандартами, а щороку кожна модель удосконалюється завдяки відгукам клієнтів. 

Бестселер бренду – білі low top кеди:

Білі базові кеди на щодень з італійської м’якої шкіри. Модель представлена для чоловіків та жінок у білому та молочному відтінках.  

Де придбати: 

https://www.circulmark.com

https://www.instagram.com/circulmark/


Marsala

Marsala – український бренд жіночого взуття, який надихається жінками у всіх її проявах. 

Можна бути тендітною, сексуальною, аристократичною чи діловою. Але головне, на думку бренду, – бути собою. І найкраще бути собою у взутті, любов з яким трапилася at first shoe.


Marsala пропонує взуття різного характеру та стилю: класичне та базове, ультратрендове та яскраве – усе й одразу.

Бестселер бренду – босоніжки Zoe

З фігурними підборами та квадратним мисом у базовому чорному кольорі та в актуальному фісташковому. Ця модель про еклектику, адже тендітність поєднується зі спортивними елементами у вигляді застібок-липучок.

Де придбати: 

https://marsala.com.ua

https://www.instagram.com/marsalaofficial/


Caruso

Caruso shoes – створене вручну взуття для комфорту на щодень. 

Команда бренду – це жінки, які натхненно створюють взуття для жінок. Компанія постійно модернізує технології виробництва та стежить за трендами. Саме тому за трендовість взуття тут відповідає окрема людина, яка слідкує, аби моделі були актуальними та доступними за ціною водночас. 

Вибір взуття Caruso особливо широкий серед моделей на низькій підошві: босоніжки, сандалі, лофери, клоги, шльопанці та кросівки. Є й варіанти на невеликому підборі. 

Вибір редакції – клоги Quinn Black

Клоги є наймоднішим трендом цьогоріч. Це масивне шкіряне взуття з відкритою п’яткою, схоже на сабо, однак із дерев’яною підошвою. 

Де придбати: 

https://caruso.com.ua 

https://www.instagram.com/caruso_shoes/ 


Siena 

Це молодий бренд жіночого взуття, історія якого розпочалась тільки у 2020-му році. Навіть за такий короткий період бренд встиг полюбитися українкам. 

Концепція Siena Shoes полягає в капсульному підході до колекцій без перевиробництв. Їхній стиль сповідує два основні принципи: базові дизайни та ультратрендове взуття. Моделі представлені переважно в чорних та бежевих відтінках, а якщо бренд і випускає взуття двох-трьох яскравих відтінків, то це обов’язково модні кольори сезону. 

Вибір редакції – класичні лофери з пряжкою

Лаконічні та витончені, з акуратною пряжкою. Таке взуття можна комбінувати з різними стилями: стриманим кежуалом та божевільною еклектикою. 

Де придбати: 

https://siena.shoes 

https://www.instagram.com/siena.shoess/


Artell 

Artell Shoes – це бренд чоловічого та жіночого взуття, що існує з 2014-го року. 

Ідеальний клієнт для Artell Shoes – це людина, яка цінує насамперед український продукт та стає його прихильницею.

В асортименті бренду присутні базові моделі, та набагато більший вибір представлений саме серед взуття з цікавими деталями, кольоровими вставками й незвичними фактурами.

Artell Shoes пропонує різноманіття дизайнів за дуже доступними цінами.

Вибір редакції – шльопанці в бохо-стилі:

За цією моделлю вже впізнають бренд серед інших. Легкі та витончені літні шльопанці, які можна знайти в декількох варіаціях: з льону, з макраме, у пастельних відтінках та з яскравими геометричними принтами, а ще з бісерною вишивкою.

Де придбати: 

https://www.instagram.com/artell_shoes/ 

https://www.facebook.com/artellshoes/?epa=SEARCH_BOX 


ПРИКРАСИ

У цій категорії представлені широко відомі ювелірні доми та локальні прикраси ручної роботи з перлів і мінеральних каменів. Кожний бренд пропонує свій стиль: мінімалістичний, класичний та інфантильний (саме такі прикраси з різнокольорового бісеру були в дитинстві).

Ювелірний дім SOVA

SOVA – український ювелірний бренд-трендсеттер, який колекційно підходить до запуску продуктів. Найвпізнаваніша риса бренду – мінімалізм.

З 2014-го року ювелірний дім SOVA один із перших почав створювати колаборації та ідейні проєкти з іншими брендами: спільна робота з LAKE Studio, колекція Soul із Marsala, у парі з дизайнеркою Лілією Літковською з’явилась колекція малахітових прикрас LITKOVSKAYA. У співпраці з FROLOV бренд SOVA презентував колаборацію із соціальною місією For Love, що покликана звернути увагу на суспільно важливі теми боротьби зі СНІДом.


Цього року бренд вперше представив колаборацію з артистами — SOVA x The HARDKISS. Фронтвумен гурту Юлія Саніна не тільки стала обличчям колекції, а й брала участь у розробці прикрас.

Вибір редакції колекція з перламутром Breeze:

Створюючи колекцію, ювеліри SOVA прагнули передати енергію води та вітру, яка асоціюється з перезавантаженням, впевненістю, новими ідеями та силами для їх втілення. 

Де придбати: 

https://bit.ly/3m72QVF

https://www.instagram.com/sovajewels/?hl=uk


TSATSA PETSKY

TSATSA PETSKY – бренд, грайлива назва якого каже сама за себе. 

TSATSA PETSKY вже встиг стати популярними серед українських фешн-блогерів за останні кілька років. Стиль бренду переважно про перли, масивні ланцюжки, різнокольорове намисто, вінтаж та інфантильні елементи.

Однак зовсім не цікаво вибрати лише одну прикрасу, бо стиль TSATSA PETSKY – це багатошаровість та поєднання різних матеріалів між собою. Наприклад: базові сережки-кільця з перлами та кольоровими намистинками або нитка перлів у поєднанні із золотим ланцюжком та намистом із напівдорогоцінного каміння. 

Вибір редакції – намисто з перлів, ланцюга та каміння:

Цьогорічний тренд серед прикрас – поєднання різних форм та матеріалів в одному намисті. Тобто виріб виготовлений із прісноводних перлів та ланцюга. Яскравий акцент серед білих намистин робить малахітова зелена намистинка.

Де придбати:

https://www.instagram.com/p/CR9Zx6gt8LM/


BRUÁ

Бренд прикрас ручної роботи Brua народився у Львові у 2017-му році. 

Історія Brua про те, як можна зробити щось прекрасне з нічого, коли в тебе є тільки одне – бажання творити.

Дух колекцій бренду – витончений мінімалізм, плавні форми та тільки срібні й золоті метали. 

Засновники Brua заклали в кожну прикрасу такий сенс: «А що, якщо..?», який транслює ідею можливості неможливого.

Вибір редакції – подвійні кільця:

Два однакові персні зі срібла та зі срібла з позолотою 750’ проби. Фігурні та об’ємні за формою, їх можна носити разом та окремо, на одному пальці або на двох різних – експерементуйте.

Де придбати:

https://brua.store 

https://www.instagram.com/brua_jewellery/


Enginears

Enginears – український бренд прикрас, який створила архітекторка Катерина Зуєва.

У розробку дизайну прикрас закладені архітектурні правила, які чітко формують композицію, колір та матеріали для виробів. Прикраси від Enginears часто виготовляють у єдиному екземплярі, що приносить їм додаткову цінність. Найчастіше вони складаються з перлів, гірського кришталю, каменів та бісеру. 

Назва бренду Enginears перекладається як «інженери» та підкреслює ремесло його засновниці й ті принципи, за якими все створюють. 

Вибір редакції – сережки з перлів:

Лаконічні сережки-кільця з перлинами різної форми на кожній сережці. Така модель ніби й класична, але більш смілива. Склад: латунь із позолотою 18 каратів та натуральні перли. 

Де придбати:

https://enginears.jewelry 

https://www.instagram.com/_enginears/ 


My.Peninsula 

My.Peninsula – це перше ювелірне ательє, де можна самому сконструювати свою прикрасу та замовити гравіювання. 

Вироби допомагають проявити свою любов та почуття до близьких людей, адже прикраси можна персоналізувати. Уявіть, які теплі спогади про важливі події вашого життя такий подарунок залишить у пам’яті. 

Вибір редакції – браслет для гравіювання: 

Варіант унісекс прикраси, що виготовлена з трикотажної нитки та срібних елементів вкритих позолотою 18 каратів. Браслет складається з пластини для гравіювання та бігунка, який регулює розмір.

Де придбати: 

https://peninsula.ua 

https://www.instagram.com/my.peninsula/