Спецпроєкти

Будь такою, якою хочеш ти сама: кампейн бренду СOVER у Нью-Йорку, присвячений інтелектуальній жіночності


Метушня великого міста не заважає тобі залишатись собою. Тобі комфортно, де б ти не перебувала, бо саме ти задаєш ритм у своєму житті. Можеш мати вигляд, який захочеш, чинити так, як вважаєш за потрібне, вибирати найекстравагантніші образи або ж, навпаки, абсолютно мінімалістичний стиль. Головне — жити так, як хочеш саме ти, і ніхто тобі в цьому не завадить.

«Кампейн у Нью-Йорку присвячений сучасному божевільному ритму жінки в такому ж сучасному божевільному місті. Коли тобі цей рух максимально органічний, адже ти сама жонглюєш 101-м завданням у день і водночас залишаєшся віддана собі та пізнаєш у цьому комфорт. Навіть одне з найбільших міст у світі не є великим, а підлаштовується під тебе, коли в тобі є цілий Усесвіт», — пояснює Анастасія Федорова, дизайнерка та засновниця бренду Cover.

У кампейні представлені моделі з колекцій SPRING DROP та SUMMER’21: жовтий оверсайз-костюм із штанами палаццо, блакитно-синій костюм із комбінованої бавовни та структурований жакет із декоративною смужкою на рукаві.

Модель — Анастасія Федорова

COVER — бренд одягу для жінок, які цікавляться життям, а не речами. Бренд транслює інтелектуальну жіночність, а саме — сильну жінку, її прагнення та розвиток у тому напрямку, який вона для себе вибрала. За її вміння балансувати між сім’єю та кар’єрою, не вибираючи між цими двома важливими сферами життя. Жінку, яка пропагандує свої цінності й погляди та не боїться відкрито заявляти про них світові. Таку, яка вибирає бути собою, не носити маски та жити так, як прагне вона.

Бренд COVER
COVER у ФБ
СOVER в інстаграмі

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь