Спецпроєкти

Приклад для наслідування: половина працівників у міжнародній компанії Payoneer — жінки


У міжнародній фінансовій компанії Payoneer половину вищих посад обіймають жінки.

Приклад для наслідування

Payoneer – це платіжна система, що надає фінансові послуги та грошові онлайн-перекази. Компанія співпрацює з такими брендами як Airbnb, Amazon, Google, Upwork та Walmart.

Наразі в компанії Payoneer, яка працює у стереотипно чоловічій галузі, обіймає посади 44% жінок. А 3 з 8 високих посад обіймають жінки.

Нещодавно головна операційна директорка Payoneer Керен Леві стала президенткою компанії. Водночас вона продовжить очолювати одну з найновіших та найдинамічніших бізнес-ліній Payoneer – Merchant Services.

Керен Леві відзначили в PaymentsSource як одну з найвпливовіших жінок у сфері платежів 2021 року.

Також до Ради директорів Payoneer приєдналась Памела Х. Петслі, яка виконуватиме обов’язки голови Комітету з аудиту та буде членкинею Комітету з корпоративного управління.

Окрім цього, Памела Х. Петслі працює в управлінні Texas Instruments Inc., Keurig Dr Pepper Inc., Hilton Grand Vacations Inc. та ACI Worldwide, Inc.

«Те, що такі високі посади обіймають жінки – не дивина для Payoneer, адже ми із самого початку дотримуємося політики рівних можливостей для всіх. Як результат, 50% наших працівників у всьому світі – жінки. Більш того, кількість жінок у менеджменті Payoneer, тобто це директори й вищі посади, – 44%. Для порівняння, середній показник по ринку фінансових послуг, який традиційно вважається “чоловічим”, – 22%, тобто удвічі менше. Серед 8 найвищих керівників у Payoneer 3 жінки. Такі результати ще раз доводять – ми можемо змінювати світ, якщо поставити це собі за мету», – зазначив генеральний менеджер Payoneer в Україні та Білорусі Ігор Ковальов.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь