Спецпроєкти

Учасники/-ці в костюмах банана, Харлі Квін і Бетмена: як минув нічний забіг Uklon Night Run?


4 вересня на Контрактовій площі в Києві відбувся фановий нічний забіг Uklon Night Run 2021. На різних дистанціях і групах вийшло дві тисячі людей.

Як минув забіг?

Забіг поділявся за дистанціями: 2, 5 і 10 кілометрів, був безплатний дитячий старт і командний забіг.

Учасники та учасниці забігу прийшли в різноманітних костюмах, адже за найкращий когось очікував приз. Бігуни були в костюмах банана, героя з фільму «Маска», у вечірніх сукнях, костюмах Харлі Квін та Джокера, жінки-кішки, Мавки, Капітана Америки, Бетмена, принцеси, феї, веселих єдинорогів, пінгвінів тощо.

  • «Сьогодні я Бетмен, плащ я пошив сам, начепив магніт і полетів», – розповів Сашко, який біг 10 км.
  • «Харлі Квін – це дівчина із сильним характером. Вона близька мені за духом, тому я саме в цьому образі», – розповідає Інна, одна з учасниць.
  • «Я бігтиму в костюмі пінгвіна – улюбленій піжамі. Мені допомагатиме м’який пінгвінчик – улюблена іграшка моєї кішки», – поділилася Антоніна.

Після забігу Uklon Night Run 2021 шляхом відкритого голосування обрали переможця найоригінальнішого костюма. Перемогу здобули представники бігового клубу для дітей із ДЦП «Рука об руку», які пробігли 10 км у костюмі піратів.

У номінації парні образи перемогли учасники в костюмах Король та його дама. Наступними стали бігуни в костюмах героїв із «Паперового будинку».

Хто взяв участь у забігу?

Участь в Uklon Night Run 2021 взяли різні відомі особистості, серед них:

  • учасник Олімпійських ігор-2020 у Токіо Микола Нижник;
  • топатлет країни Артем Алфімов;
  • рекордсменка України з півмарафону Юлія Черніцька;
  • українська легкоатлетка, бронзова призерка Олімпіади-2012 Христина Стуй, український плавець Дмитро Черкасов;
  • авторка Kids Run Day Ольга Богата;
  • голова правління «Міжнародної антинаркотичної спортивної асоціації» Олександр Переверзев;
  • міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

Музичною хедлайнеркою Uklon Night Run 2021 стала DJ Ksenia Palfy. Гостей вечора в стартовому містечку розважала DJ Alina Krivkina та DJ Sinwined (Денис Іванісов). А на маршруті звучали діджеї Kiss FM: Аня Арфеєва, 2K, Dj Kristyen та DJ Romantic.

«На Uklon Night Run 2021 я пробіг дистанцію 5 км, і це справжній кайф – сотні позитивно заряджених людей у яскравих костюмах, драйвові діджей-сети та підтримка глядачів на всій дистанції. Твій run – твої правила, гасло яке на 100% про цей вечір. Для нашої компанії важливо не тільки надавати якісний та безпечний сервіс, але й дарувати емоції. Із цим завданням ми впорались. Щасливий, що ми змогли разом із Run Ukraine запалити цей осінній суботній вечір. До зустрічі на нових стартах!», – розповів директор із маркетингу Uklon Вадим Іщенко.

Перед забігом Run Ukraine разом із біговим клубом adidas Runners Kyiv влаштували серію тренувань Препаті Uklon Night Run 2021. Серед учасників препаті розіграли три пари кросівок він партнера заходу adidas.

Хто переміг?

Переможці дистанції 10 км:

Чоловіки:
1. Нижник Микола – 31:06
2. Левчук Микола – 33:36
3. Бондар Сергій – 34:59

Жінки:
1. Голота Марія – 42:27
2. Пилипенко Юлія – 42:53
3. Годун Євгенія – 42:58

Переможці дистанції 5 км:

Чоловіки:
1. Алфімов Артем – 16:58
2. Поруцький Любомир – 18:15
3. Булдаков Андрій – 18:44

Жінки:
1. Чайка Вікторія – 20:42
2. Лебедєва Інна – 21:09
3. Коваль Марія – 21:12

Більше інформації про забіг Uklon Night Run 2021 можна дізнатися за посиланням. А якщо закортіло приєднатися, наступний захід Run Ukraine заплановано на 18-19 вересня – 11-й WORK.UA КИЇВСЬКИЙ ПІВМАРАФОН 2021.

Зареєструватися можна за посиланням.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь