Спецпроєкти

Samsung оголошує конкурс ART The Frame для художників та фотографів: як долучитися?


Компанія Samsung Electronics Україна оголошує конкурс ART The Frame для художників та фотографів віком від 18 років.

Як долучитися?

Приймають заявки на участь із 1 по 31 жовтня 2021 року. Всі охочі повинні зареєструватися на сайті та завантажити свої роботи за посиланням у категорії: «Художники» або «Фотографи».

Тема для художників – «Україна через 100 років».
Тема для фотографів – «Моя Україна».

«Важливим стратегічним напрямком компанії Samsung Electronics є підтримка розвитку мистецтва. Завдяки телевізорам The Frame поціновувачі зможуть додати більше мистецтва в повсякденне життя, адже він здатен відображати вишукані твори відомих художників і фотографів. У вбудованому додатку Art Store представлено більш як 1200 робіт із найвідоміших галерей та музеїв світу: Прадо, Альбертіна, Тейт, Уффіці, Лувр, музей Вікторії та Альберта, НАМУ тощо. Ми надзвичайно раді започаткувати конкурс ART The Frame в Україні, який сприятиме популяризації сучасного українського мистецтва та допомагатиме відкривати все більше нових талантів у сферах живопису та фотографії», – зазначила керівниця відділу маркетингових комунікацій Катерина Фесюк.

Що отримають переможці?

Переможці з категорії «Художники», які посядуть перше та друге місця, зможуть пройти навчання в КАМА (Київській Академії Медіа Мистецтв) на курсі «Artist».

Переможці з категорії «Фотографи», які посядуть перше та друге місця, зможуть безплатно навчатися на авторському курсі Дмитра Богачука в Київській Школі Фотографії.

Учасники, які посядуть треті місця, отримають сертифікати на 5000 гривень. Оцінюватиме роботи професійне журі.

Роботи учасників будуть розміщені на сайті конкурсу. Переможці також зможуть потрапити в галерею мистецтв Art Store для Samsung The Fram.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь