Спецпроєкти

Фільми про харчування та здоров’я – тільки найкращі


Фільми про харчування та здоров’я, які варто подивитися, щоб розуміти, як функціонує ваш організм і як зробити так, щоб він прослужив вам якнайдовше.

Фільми про харчування

Чому ми набираємо вагу? Гени, гормони, психологія

Довгий час фахівці стверджували, що ожиріння є результатом надто великої кількості калорій та малої рухливості при цьому. Але міфи розвінчані: згідно з дослідженнями, на набір ваги сильно впливають такі фактори, як гени, гормони та психологія.

У фільмі розповідається про п’ятьох людей із зайвою вагою, які погодилися на експерименти. Фахівці розробили кожному з них індивідуальну дієту.

Це фільми bbc про харчування, які варто подивитися, якщо хочете зрозуміти, через що ми гладшаємо і як з цим боротися.

Корпорація “Їжа”

Документальний фільм про харчування, у якому вивчається питання виробництва у США. Дослідники довели, що в американських магазинах сильно завищують ціни на продукти, причому сама їжа не є екологічно безпечною та навіть шкодить здоров’ю. Звичайно ж, корпораціям фільм про харчування не сподобався, натомість рядові споживачі отримали можливість дізнатися правду та ретельніше підходити до вибору їжі.

Документальні фільми про здоров’я

Людський мозок та його можливості

Фільм про здоров’я, з якого ви дізнаєтеся, як насправді функціонує один із найскладніших людських органів – мозок. Чи можна обдурити мозок і як він нас дурить? Що робити, щоб мозок “служив” якнайдовше? Чи можна тренувати пам’ять до старості? Відповіді на запитання ви знайдете у цьому документальному фільмі про здоров’я.

ВВС: вся правда про вітаміни

Фільм BBC про здоров’я, який дасть зрозуміти, для чого саме нам потрібні вітаміни, в якому вигляді їх краще отримувати, чому можливе передозування ними і чи є вітаміни, яких не вистачає майже всім людям.

Шкідливий здоровий спосіб життя

Без перебільшення фільм про здоров’я, що змінить ваше життя. Фахівці пояснюють, у чому небезпека здорового способу життя, який так активно пропагується останніми роками, і чому ЗОЖ – не завжди добре.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь