Спецпроєкти

Гравці GTA в Бразилії тепер можуть вакцинувати своїх персонажів проти COVID-19


Відтепер у грі GTA можна вакцинувати свого персонажа проти COVID-19. У такий спосіб влада хоче заохотити молодь вакцинуватися.

Про це повідомляє AdAge.

Що сталося?

У Бразилії в грі GTA тепер можна вакцинувати свого персонажа. Pfizer Brazil звернулася до GTA RP, модифікованої користувачами версії популярної відеогри, і створила тематичний хештег #InGameVaccine.

«Зі щоденною аудиторією, що нараховує понад 6 мільйонів сукупних переглядів на різних платформах, ми прагнемо приносити не тільки розваги, а й знання та обізнаність для тих, хто грає на нашій платформі», – заявила генеральна директорка Outplay Пауло Бенетті.

Як це працює?

Гравці можуть зробити щеплення своїх персонажів в одному із центрів вакцинації Pfizer у грі Cidade Alta, найбільшому та найпопулярнішому сервері GTA RP у Латинській Америці. Згодом гравці можуть опублікувати фотографію в соціальних мережах Instagram або Twitter разом із відповідним хештегом, яка підтверджує, що вони отримали принаймні одну дозу будь-якої вакцини проти COVID у реальному житті. Це надасть персонажам більше захисту в грі. Спеціальна синя пов’язка на руці аватара символізуватиме віртуальну вакцинацію.

У такий спосіб влада Бразилії планує заохотити більше населення вакцинуватися проти COVID-19. Зокрема керівництво країни розраховує, що завдяки оновленню GTA більше молоді виявить бажання зробити щеплення.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь