Спецпроєкти

Анонс: у Києві відбудеться вечірка IT FuckUp Night за участі власників і топменеджерів відомих компаній


Європейська асоціація програмної інженерії анонсувала вечірку IT FuckUp Night by EASE за участі власників і топменеджерів відомих IT-компаній.

Тема вечірки – помилки. Адже люди, які залучають мільйони іноземних інвестицій, десь помиляються, та все одно виходять на ринок із новими ідеями. 

Хто виступить на заході?

На заході виступлять провідні спеціалісти з галузі IT та інноваційних стартапів. Зокрема:

  • Олександр Давиденко, Managing Director венчурної студії VRTX Venture Lab і Chief Innovations Officer холдингу TECHIIA. Він розкаже про факап вартістю в стартап. Та чому проєкти потрібно починати з Customer Development;
  • Юрій Філіпчук, співзасновник стартапу Party.Space, який нещодавно залучив 1,000,000 доларів інвестицій і збирається запустити свій перший метавсесвіт. Він виступить із темою: «Помилки під час пошуку фінансування і Product-Market Fit стартапу. Найяскравіші факапи холодних продажів з України технологічним гігантам світу»;
  • Артем Степанчук, власник UFT.world, засновник сервісу оренди павербанків №1 в Україні Fast Energy, засновник спільноти China Business Community й мобільного застосунку CBC, засновник сервісу для інтернет-магазинів Fulfillment Centre. Артем поділиться історією на тему: «Бізнес з Китаєм: факап ціною 60,000 доларів».

Модератором вечора буде IT бізнесмен, Президент EASE Владислав Савченко.

Організатори зазначають, що цей вечір перетворить фатальні помилки в бізнесі на головні уроки всього життя.

Формат: вечірка
Dress Code: cocktail

Коли? 5 листопада о 19:00
Локація: UNIT.City

Квитки – за посиланням.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь