Спецпроєкти

У Києві відбудеться концерт-історія за мотивами «Гаррі Поттера» від LUMOS Orchestra


У Києві 5 лютого відбудеться концерт-історія за мотивами «Гаррі Поттера» від LUMOS Orchestra.

Про це повідомляє bit.ua.

Історія «хлопчика, який вижив» мовою музики

5-го лютого о 19:00 на сцені Жовтневого Палацу відбудеться одне з найкращих шоу LUMOS Orchestra про «хлопчика, який вижив» мовою музики.

Це буде не просто концерт симфонічної музики із саундтреками до улюбленої саги, це цілісна історія із сюжетом, відеорядом та інтерактивними елементами.

Організатори концерту заявляють, що це шоу «спонукає забути про буденне маґлівське життя, накинути чаклунську мантію та поринути у святкові магічні пригоди».

01/3

На концерті ви почуєте симфонічний оркестр, хор, побачите тематичні відеоряди та переживете інтеракції з глядачами.

У шоу візьме участь також галицький камерний хор «Євшан». Він гастролював у США, Канаді, Європі, брав участь у багатьох міжнародних фестивалях та конкурсах.

Усі деталі шоу та квитки – за посиланням.

Також ви можете ознайомитися з подією у Facebook.

LUMOS Orchestra – львівський оркестр, який спеціалізується на саундтреках до найрізноманітніших ігор, фільмів, мультфільмів та серіалів.

Вже більш як 10 років вони гастролюють по українських містах і за кордоном. У їхньому творчому доробку – тематичні шоу за мотивами «Гаррі Поттера», «Володаря Перснів», «Зоряних Воєн», «Доктора Хто», мультфільмів студії Disney та багатьох відеоігор. Це понад 700 саундтреків у творчому доробку, якщо не враховувати сценічні відео, кліпи та записи.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь