Спецпроєкти

«Підкорюючи міські вершини»: аdidas представляє другу главу зимової колекції


аdidas представляє другу главу зимової колекції «Підкоряючи міські вершини». Героями кампанії стали футболіст Микола Шапаренко та дзюдоїстка Дар’я Білодід. Зимова колекція інтерпретує елементи спортивного екіпірування у міському стилі.

Парка MYSHELTER COLD.RDY

Стильна та практична парка MYSHELTER COLD.RDY виконана з непродувної тканини з використанням технології COLD.RDY, яка запобігає втраті тепла та проникненню холоду. Водонепроникна вставка, що знімається, дозволяє легко перетворити пуховик у парку, забезпечуючи додатковий захист від опадів. Дизайн доповнений фірмовими вертикальними кишенями на блискавці, регульованим капюшоном та трьома смужками на задній кокетці.

Пуховик TRAVEER COLD.RDY

Силует виконаний з непродувної тканини подвійного плетіння з міцним водовідштовхувальним покриттям DWR та з використанням технології COLD.RDY. Спеціальна конструкція комірців із наповнювачем захищає від втрати тепла та проникнення холоду. Конструкція капюшона, манжетів та нижньої частини моделі забезпечує додатковий захист від вітру. Наповнювач із качиного пуху HyperDRY™ ефективно зберігає тепло навіть за умов вологості.

TERREX FREE HIKER COLD.RDY

Кросівки adidas Terrex Free Hiker створені для максимального комфорту під час тривалих прогулянок в будь-яку погоду. Верх з матеріалу Primeknit з технологією COLD.RDY і водовідштовхувальним утеплювачем щільно облягає стопу і дарує комфорт. Крім того, водонепроникна мембрана GORE-TEX забезпечує сухість навіть на мокрих ділянках шляху.

TERREX SNOWPITCH

Утеплені водовідштовхувальні черевики для хайкінга Terrex Snowpitch дозволяють максимально продовжити задоволення навіть у холодну погоду. Досліджуючи замерзлі стежки або засніжені вулиці, ноги залишаються в теплі та сухості. А завдяки міському стилю вони виглядають сучасно та повсякденно.

Колекція вже доступна на сайті adidas.ua, а також у магазинах бренду.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь