Спецпроєкти

Tale Of Us приїде в Київ: розповідаємо, що потрібно знати про електронний дует


6 листопада романтичний техно-дует Tale Of Us приїде в Київ і виступить у клубі M82. Організаторами вечірки стали Bulldozer Group, White Nights та MaxArt.

Що потрібно знати про електронний дует? 5 фактів

Tale Of Us – італійський дует із Берліна

Це електродует двох нерозлучних друзів Карміна Конте та Маттео Міллері. По крові вони обидва італійці, проте росли в різних країнах. Конте з’явився на світ у Торонто, бо там працювали його батьки. Пізніше сім’я повернулася на батьківщину – і майбутній музикант до вступу до закладу вищої освіти мешкав у маленькому місті з назвою Пескара. А ось Маттео народився в галасливому Нью-Йорку, бо там здобув вищу освіту його батько. За кілька років його сім’я теж повернулася до Італії – до села регіону Умбрія.

Хлопці познайомилися в Мілані, коли навчалися в Інституті SAE на факультеті звукорежисури. Зрештою вони вирішили покинути навчання заради музики та переїхали в Берлін.

Tale Of Us – це казка про нас

Свій дует Кармін та Маттео хотіли назвати так, щоб назва сама собою говорила про їхню музику. У своїх творах вони досліджують почуття та емоції, розповідаючи щоразу нову казку.

Друзі називають кожен свій трек техно-казкою.

Tale Of Us – трендсеттери мелодійного техно

Tale Of Us люблять експериментувати, тому їх називають засновниками мелодійного техно, зворушливого та емоційного. Світові критики вважають, що вони принесли в техно італійську пристрасть і кінематографічний драматизм.

Наприклад, останній хіт Tale Of Us створили разом із легендарним Пітом Тонгом. Це модна супернезвичайна інтерпретація твору «Час» авторства класичного німецького композитора Ганса Циммера.

Tale Of Us – уже три роки один із найкращих електронних дуетів світу

У 2018 році Tale Of Us вперше потрапив до рейтингу авторитетного британського DJ Magazine – Top 100 DJs. З того часу він потрапляє туди щороку. А кожен його реліз займає великі рядки рейтингу Melodic Techno від порталу Beatport.

Tale Of Us – засновники Afterlife

Маттео й Карміна заснували власний лейбл. Тут видаються Recondite, Vaal (донька Стінга, відома також модельними та акторськими здобутками), Mind Against, Steve Rachmad й інші.

Лейбл став відомий також завдяки однойменним вечіркам. Вони регулярно відбуваються на Ібіці (зараз – у клубі Space), а також на найкращих фестивалях світу Coachella, тулумський Day Zero та ін.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь