Спецпроєкти

Heidrick & Struggles оголосили про придбання WE Partners Україна


Провідний глобальний консультант із розвитку лідерства та розроблення рішень з управління талантами Heidrick & Struggles уклав угоду про придбання компанії WE Partners, лідера з добору топменеджерів та управлінського консалтингу в Україні.

Що сталося

WE Partners – досвідчена компанія на українському ринку, що надає послуги з добору керівників та розвитку лідерства. Придбання компанії є частиною стратегії Heidrick & Struggles із розширення глобальної присутності на ринках із високим потенціалом у всьому світі.

«Ми раді укласти угоду з Heidrick & Struggles та стати частиною відомої глобальної консалтингової мережі з пошуку топ-керівників та розвитку лідерства. Ми вже працюємо з 26% локальних та іноземних компаній з топ-100 найбільших компаній України за версією Forbes 2021 року. Завдяки глобальному охопленню Heidrick & Struggles український бізнес отримає доступ до кращих міжнародних управлінських талантів, методів оцінки й розвитку, і ми зможемо задовольнити потреби українського бізнесу в унікальних рішеннях, які щороку зростають та стають більш комплексними», – наголошує старша партнерка та директорка WE Partners Тетяна Фурцева.

У результаті угоди Heidrick & Struggles стане провідним гравцем ринку консалтингових послуг для топменеджерів із питань лідерства та надаватиме ще ширший спектр рішень і можливостей із добору керівників локальним та міжнародним клієнтам в Україні.

«Український ринок інтегрується у світову економіку, і ми бачимо величезний попит на далекоглядних лідерів. Цифрова трансформація, яку пришвидшила пандемія, вимагає керівників-новаторів, здатних працювати в умовах невизначеності. Вихід на український ринок – важливий крок у стратегії розширення Heidrick & Struggles на ринках, що швидко зростають. Ми дуже раді працювати з дійсно професійною командою в Україні», – коментує партнер та регіональний керівник із розвитку бізнесу на стратегічних ринках Heidrick & Struggles Тім Людке.

Сума угоди публічно не розголошується. Угоду планують закрити в першому кварталі 2022 року з дотриманням умов закриття.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь