Спецпроєкти

Як виграти новий iPhone, здійснюючи оплату комунальних платежів та перекази коштів


Популярний платіжний сервіс iPay.ua пропонує залишити всі побутові турботи у «старому» році, а заодно отримати найбажаніший гаджет святкового сезону.

Уже підбиваєте підсумки року, готуєтеся до свят, завершуєте важливі робочі та сімейні справи? А десь між цими завданнями ще й не забути б потурбуватися про домашній затишок: сплатити за комунальні послуги, інтернет, телебачення, поповнити телефон та переказати кошти на подарунки. Не тягніть бика в новий рік, там його з’їсть тигр!

Як закрити всі питання одночасно? Взяти участь у грудневих акціях від iPay.ua та Mastercard – «Завали Бика на 2022» та «Напереказуй на Айфон».

Як виграти iPhone:

За оплату послуг

Уже отримали платіжки за комуналку? Треба поповнити мобільний? Інтернет? Усі ці регулярні платежі, які ви робите щомісяця, можна здійснити онлайн.

Чому онлайн краще? Це швидше, простіше, і головне – безпечніше, особливо під час карантинних обмежень.
Чому це класно? Бо розв’язуючи буденні та звичні справи разом з iPay.ua та Mastercard ви можете отримати більше, ніж просто платежі.

До 29 грудня беріть участь в акції «Завали Бика на 2022» ! Це так само просто, як й оплата послуг через інтернет.

  1. Зареєструйте або скористайтеся особистим кабінетом на сайті iPay.ua.
  2. Оплатіть будь-які послуги карткою Mastercard на суму від 20.22 грн (окрім послуги переказів із картки на картку).

Щотижнево до 29.12.2021 серед усіх платежів розігрується iPhone 13. Чим більше платежів, тим більший шанс «завалити бика»!

Докладніше з умовами акції можна ознайомитися за посиланням.

За перекази з картки на картку
Переказати комусь кошти чи перекинути їх на іншу свою картку – справа кількох хвилин. Дістати від цього задоволення та отримати крутий iPhone 13 – справа кількох кліків.

До 29 грудня сервіс онлайн-переказів iPay.ua щотижнево розігрує iPhone 13 серед усіх користувачів, які здійснюють перекази карткою Mastercard.

Як взяти участь в акції «Напереказуй на Айфон»?

  1. Використовуйте картку Mastercard для переказу грошей на будь-яку іншу картку та автоматично ставайте учасником акції.
  2. Реєструйте особистий кабінет та переказуйте карткою Mastercard – матимете шанс виграти відразу 2 призи: iPhone 13 та навушники AirPods Pro!

Щотижнево до 29.12.2021 проводиться розіграш серед усіх переказів за тиждень! Більше переказів – більше шансів на перемогу!

Докладніше з умовами акції можна ознайомитися тут.

Отримуйте більше від регулярних платежів та переказів разом з iPay.ua та Mastercard.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь