Спецпроєкти

В Україні запрацює платформа з продажу благодійних зустрічей MEETING.ME


В Україні запрацює перший інноваційний онлайн-сервіс, де кожен зможе організувати збір благодійних пожертвувань через проведення аукціону зустрічей. Називатиметься сервіс MEETING.ME.

Про платформу

У світі подібного роду благодійні платформи вже активно використовуються. Так, до прикладу, в Америці завдяки аукціонам зустрічей вдалося зібрати більше 30 млн євро. В Україні MEETING.ME стане першим і поки що єдиним онлайн-сервісом, де кожен охочий зможе організувати збір благодійних пожертвувань через проведення аукціону зустрічей.

«З допомогою MEETING.ME ми прагнемо розвинути культуру благодійності. Продемонструвати, що допомагати можна весело та злегкістю. Благодійність – це не обов’язково про сльози та страждання. Ми повинні відходити від цього стереотипу. Наша мета зробити доброчинність – нормою життя», – каже Валерія Татарчук, ініціаторка створення фандрейзингової платформи MEETING.ME.

Користуватися MEETING.ME зможуть як благодійні фонди чи громадські організації, так і бізнес, публічні люди, блогери тощо.

Як працюватиме MEETING.ME?

Благодійні фонди та інші організації матимуть змогу збирати кошти на свої проекти, створюючи аукціони, а у якості лотів виставляти зустрічі зі запрошеними експертами, інфлюенсерами чи зірками шоу-бізнесу.

«Головна вимога – це прозорість. Кожен, хто організує аукціон, змушений буде прозвітувати про його результати, показати, що виручені кошти справді були спрямовані на благодійність», – наголошує ініціаторка створення платформи Валерія Татарчук.

Членами опікунської ради MEETING.ME стали:

  • Володимир Бородянський – медіаменеджер, міністр культури України 2019-2020рр;
  • Володимир Поперешнюк – співзасновник компанії «Нова Пошта»;
  • Володимир Шейгус – виконавчий директор Ініціативного центру сприяння активності та розвидку громадського почину «Єднання» ;
  • Марія Єфросиніна – телеведуча, Посол ООН в галузі народоначелення України з питань гендерної рівності та боротьби з насиллям;
  • Олександр Педан – телеведучий, співзасновник «Pedan|buro», лідер Всеукраїнського руху «JuniorZ»;
  • Яна Станішевська – блогер-інфлюенсер.

Платформу MEETING.ME уже підтримала національна скаутська оганізація «Пласт», яка проведе перший аукціон. Її лотами стануть телеведуча Лідія Таран, директор видавництва «А-ба-ба-га-ла-ма-га» Іван Малкович, президент Українського католицького університету Владика Брис Ґудзяк, журналіст Вахтанг Кіпіані та багато інших.

Також аукціони зустрічей на MEETING.ME проведуть благодійні фонди «Let’s Help», «Перспектива 21.3», «Запорука», «Твоя Опора», громадські організації «Фонд Маша», «Рух Олександра Педана «JuniorZ», громадська спілка «Орфанні захворювання України».

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь