Спецпроєкти

Віртуальна блогерка Astra Starr запустила курс зі створення віртуального одягу


Перша в Україні цифрова блогерка Astra Starr запустила власний курс. Віртуальна інфлюенсерка навчатиме створення цифрового одягу в CLO 3D.

Про це йдеться на її сторінці в Instagram.

Хто така Astra Starr?

Astra Starr – це перша в Україні цифрова блогерка. Її створила студія FFFACE.ME. У 19-річної дівчини є своя біографія, характер та інтереси. Блогерка переїхала з Берліна до Києва, вона сапіосексуалка, займається йогою, любить моду й міксує трендові речі зі знахідками в секонд-хенді. Astra здатна виконувати ті ж функції, що й реальні блогери: генерувати контент, знімати фото й відео, тестувати інстаграм-фільтри, постити сторіз, вести прямі ефіри, брати участь в івентах, робити огляди продукції тощо.

Курс цифрового одягу

Вперше у світі віртуальна інфлюенсерка записала навчальний матеріал із реальною прикладною користю. У своєму курсі Astra навчатиме створювати цифровий одяг у CLO 3D. Цей матеріал є достатньо цінним й особливим, оскільки це перший туторіал у програмі українською мовою. У цьому курсі можна навчитися:

  • користуватися інструментами Clo 3D;
  • моделювати диджитал-одяг;
  • створювати принти;
  • наносити на одяг лого;
  • створювати образи з різних одиниць цифрового одягу.
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Astra Starr (@starr.astra)

Окрім цього, на сторінці блогерки триває розіграш: серед тих, хто виконає умови, Astra розіграє перше худі зі своєї колекції.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь