Спецпроєкти

Ланцюжки, мікрожакети, кольорові сумки та мініспідниці. Що носити у 2022 році?


Усі модні бренди вже представили весняно-літні колекції. Тож уже зараз очевидно, що нас чекають яскраві весна й літо. 

Розповідаємо, як змінюватиметься мода у 2022 році та якими речами варто поповнити гардероб.

Оверсайз сорочки

Безпрограшний варіант – білі, але пастельні базові кольори теж матимуть стильний та актуальний вигляд. Вибирайте бежеві, молочні, сірі, блакитні, чорні. Широкі плечі, вільний крій та подовжений силует можна доповнювати оверсайзом і знизу – широкими брюками-палаццо або джинсами-бойфрендами.

Короткі жакети

Об’ємні піджаки немов від чоловічого костюма були на піку трендів кілька сезонів. Модні репортажі видання InStyle із показів світових брендів свідчать про те, що тренд на маскулінні жакети все ще лишається. Проте на противагу йому відроджується мода на вкорочені жакети до талії. Ідеально – з твіду або шерсті.

Брюки із заниженою лінією талії

Вони знову повертаються – джинси та брюки на стегнах, які були на піку моди в нульових, зараз знову відвойовують першість у брюк із завищеною та середньою посадкою. Вони одночасно з’явилися на показах Bottega Veneta, Vetements та Balenciaga. Тільки тепер вибирайте широкі штани чи джинси.

Мініспідниці

Ланцюги

Привіт із 90-х – ланцюжки у 2022 році стануть одним із найтрендовіших аксесуарів. Можна носити їх на легкі літні сорочки та сукні, а також на в’язані речі й навіть жакети.

Ще один модний аксесуар – яскраві сумки. У робочий день вибирайте великі тоути чи шопери, а на коктейль чи вечерю пасуватимуть мініатюрні.

Як зміниться мода у 2022 році?

Модники все частіше вибиратимуть локальні бренди. У 2020 туристичний шопінг майже припинив своє існування через пандемію. Відновиться він не раніше як 2023 року.

Метавсесвіти відкриють нові можливості для ритейлерів. Користувачі все частіше купують віртуальний одяг і NFT-предмети. Для залучення нової аудиторії виробникам доведеться вивчити ринок ігор, токенів та віртуальної моди.

Усе більше виробників одягу відпрацьовуватимуть технологію замкненого циклу. Оскільки екологічні ініціативи матимуть усе більше підтримки від споживачів.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь