Спецпроєкти

Samsung показала потужну новинку – Galaxy S21 FE 5G


Компанія Samsung показала найновіше поповнення лінійки для шанувальників серії Galaxy S21. Смартфон Galaxy S21 FE 5G має камеру з професійними функціями, підтримує екосистему Galaxy та має вишуканий знаковий дизайн.

Про смартфон

Samsung Electronics презентує фан-версію серії S21 – смартфон Galaxy S21 FE 5G, що пропонує весь комплекс преміальних ознак і популярних функцій Galaxy S21 та водночас робить їх доступнішими. Пристрій успадкував найважливіші улюблені властивості Galaxy S21: характерний виразний дизайн, чудову продуктивність, камеру з професійними можливостями та повну сумісність з екосистемою Galaxy.

«Samsung докладає зусиль, щоб забезпечити доступність мобільних інновацій якомога ширшому колу людей. Ми побачили дивовижну реакцію на Galaxy S20 FE та лінійку Galaxy S21, а тому застосували подібний підхід і для моделі S21 FE 5G. Вона отримала найважливіші для фанів Galaxy та жадані преміальні функції, оскільки ми ставили за мету створити смартфон, який якнайкраще відповідає їхнім потребам», – сказав Те Мун Ро, президент і керівник підрозділу MX (Mobile eXperience) Samsung Electronics.

Більше можливостей для самовираження

S21 FE 5G продовжує традицію преміального знакового дизайну Galaxy S21. Усе починається з уподобаної фанами культової форми корпусу: контурна рамка плавно зливається з блоком камер, надаючи смартфону стильного й монолітного вигляду. Новинка також пропонує додаткові засоби для самовираження завдяки елегантному матовому оздобленню та чотирьом модним кольорам: оливковому, фіолетовому, білому та графітовому. Витончений корпус S21 FE 5G завтовшки всього 7,9 мм – тож пристрій легко поміщається в кишені та відповідає вимогам активного способу життя.

Додаткова потужність

На думку користувачів Samsung, продуктивність смартфона та параметри дисплея мають вирішальне значення в сучасному стрімкому світі. Саме тому S21 FE 5G оснащено найновішим надшвидким процесором Snapdragon 888. Користувачі сповна оцінять ультрачітке високоякісне зображення та плавну графіку S21 FE 5G на дисплеї Dynamic AMOLED 2X із частотою оновлення 120 Гц, а частота зчитування торкань 240 Гц підносить геймерський досвід до нових вершин завдяки можливості блискавично реагувати в динамічних ігрових ситуаціях.

Ефективна батарея – ще один пріоритет для зайнятих користувачів Galaxy, яким завжди доводиться поспішати. Заряду акумулятора S21 FE 5G вистачить на всю добу – і для роботи, і для дозвілля та розваг. Його доповнює підтримка супершвидкого заряджання на потужності 25 Вт, що дозволяє всього за 30 хвилин підзарядити смартфон на більш як 50%2,3, щоб сповна реалізовувати блискучі можливості S21 FE 5G без вимушених перерв.

Фотографія для справжніх фанів

Подібно до всієї серії Samsung Galaxy S21, відомої своїми провідними в галузі камерами, S21 FE 5G пропонує характеристики й функції професійного рівня для знімання фото й відео у видатній якості та розширені творчі можливості. І аматори, і користувачі з професійними навичками однаково легко зможуть знімати, редагувати, публікувати та поширювати контент, дійсно здатний привертати увагу. Смартфон також оснащено вдосконаленим (порівнюючи з S20 FE) режимом «Ніч» для отримання яскравих і чітких кадрів навіть за умов недостатнього освітлення. Під час знімання групових селфі на вдосконалену 32-мегапіксельну фронтальну камеру S21 FE 5G функція AI Face Restoration подбає, щоб кожний на світлині представ у найкращому вигляді. А режим подвійного запису (Dual Recording) дасть змогу фіксувати події попереду й позаду разом, знімаючи двома камерами в обох напрямках одночасно.

По-справжньому персоналізований та убезпечений мобільний досвід

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс One UI 4 від Samsung дає користувачам змогу ідеально організувати свою роботу зі смартфоном – у спосіб, що якнайкраще відповідає їхнім цілям, завданням і потребам. Розширені параметри кастомізації та посилений контроль приватності дозволяють робити більше, зручніше й безпечніше. Головний екран, піктограми, сповіщення, шпалери тощо – усе це налаштовується. Перероблені чи оновлені віджети, тепер пропонують ще більше варіантів персоналізації.

Samsung вважає, що по-справжньому персоналізований мобільний досвід – це не тільки зовнішній вигляд. S21 FE 5G дарує своїм власникам душевний спокій і впевненість із новою панеллю налаштувань приватності, що збирає в єдиному місці засоби керування безпекою та конфіденційністю. У такий спосіб Galaxy S21 FE 5G та інтерфейс One UI 4 забезпечують зручну, безперешкодну й захищену взаємодію зі смартфоном.

Де й коли купити?

Galaxy S21 FE 5G уже з’явився в продажу на сайті та в магазинах партнерів. Рекомендована роздрібна ціна становить 21 999 грн за версію 6 + 128 Гб пам’яті та 23 999 грн за версію 8 + 256 Гб пам’яті. Перші покупці, які придбають новинку в період із 4 січня по 7 лютого, отримають бездротові навушники Galaxy Buds2 у подарунок.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь