Спецпроєкти

Український гурт Jinjer виступить на Knotfest 2022


Український металкор колектив Jinjer візьме участь у музичному фестивалі Knotfest Roadshow, що відбудеться в Північній Америці у березні-квітні цього року. 

Про це повідомляється на офіційному сайті фестивалю.

Подробиці 

Музичний фестиваль Knotfest був створений американським метал гуртом Slipknot. Цьогоріч на фестиваль також запрошений жіночий металкор гурт In This Moment.

Учасники українського колективу вже написали на своїй сторінці в Instagram, що будуть неймовірно раді виступати поряд з такими «всемогутніми» артистами. Концерти проходитимуть з 16 березня по 17 квітня 2022 року у містах США та Канади, зокрема у Мемфісі, Бірмінгемі, Клівленді, Міннеаполісі та Ванкувері. 

Про гурт Jinjer

Jinjer був створений у 2008  році у місті Горлівка Донецької області Максимом Фатуллаєвим, Дмитром Оксенем та Вячеславом Охрименко. Згодом до колективу доєднались Роман Ібрахмалілов, Євген Абдюханов та Влад Уласевич, а Тетяна Шмайлюк замінила Фатуллаєва на вокалі. Назву «Jinjer» учасники колективу пояснюють як похідне від звуку електрогітари. 

Гурт випускає пісні у жанрах металкору, грув-металу та прогресивного металу. У 2013 та 2016 роках Jinjer отримав нагороду «The Best Ukrainian Metal Act». Українські артисти неодноразово виступали на одній сцені з такими відомими металкор гуртами як Arch Enemy, Tribulation, Wintersun та іншими.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь