Спецпроєкти

«Ілюзія реальності»: на маркетплейсі Binance українська художниця Анна Кострицька та диджитал-артист Savka випустили NFT


На маркетплейсі Binance українська художниця Анна Кострицька та диджитал-артист Savka випустили NFT «Ілюзія реальності».

Про це повідомляє bit.ua.

Що відомо про проєкт?

Найбільша у світі за обсягом торгів та кількістю користувачів біржа криптоактивів Binance та українська NFT-агенція TNT анонсували вже четвертий спільний проєкт для випуску на маркетплейсі Binance NFT.

Нова колекція NFT присвячена сучасному цифровому твору мистецтва від української художниці Анни Кострицької та диджитал-артиста Savka.

Анна Кострицька – київська художниця, яка відома своїми серіями абстрактних портретів і входить до 10 найкращих молодих художниць України. SAVKA (Олександр Савчук) працює графічним дизайнером і створює анімації, фотоколажі та графіку із сюрреалістичними сюжетами, наповненими символізмом, внутрішніми переживаннями та впливом соціуму.

Диджитал-проєкт українських митців «Ілюзія реальності» відтворює процес переходу фізичного предмета мистецтва у віртуальний світ. Таким способом художниця Анна Кострицька прагне привернути увагу на те, що цифрова доба відкриває нові можливості й настав час задуматися про те, яку роль кожен із нас матиме у метавсесвіті.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Kostritskaya Anna (@kostritskaya.a)

Взяти участь в аукціоні цього NFT-токена можна за посиланням.

NFT-токен від Анни Кострицької та Savka продаватиметься на криптобіржі Binance. Проєкт реалізується в межах колаборації біржі Binance та української NFT-агенції TNT. Загалом упродовж 2022 року автори проєкту планують випустити 13 NFT-робіт.

Прев’ю проєкту підтримали в ТРЦ Gulliver і показали його на своїх екранах. Адже підтримка українських митців, які виходять на ринок NFT, важлива, враховуючи те, що Україна посідає третє місце в рейтингу Binance.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь