Спецпроєкти

Якщо Tinder уже не варіант: як ще можна знайти пару в мережі


Інколи настає період у житті, коли День святого Валентина довелося святкувати наодинці, у Tinder уже все знайоме та нецікаве, до того ж заходити туди страшно після перегляду документального фільму «Аферист із Tinder» від Netflix. Саме для таких випадків створили добірку небанальних і дієвих сайтів та застосунків для знайомств в інтернеті. 

Застосунки для меломанів

Зазвичай ми намагаємося знайти партнера, який поділятиме наші цінності та інтереси, серед яких, звісно, музичні вподобання. Тож не дивно, що популярності набирають застосунки, що з’єднують серця за допомогою улюблених мелодій. 

Tastebuds

Як застосунок Tastebuds можна завантажити лише через App Store на iPhone, проте є можливість зареєструватися онлайн на сайті через електронну пошту або акаунт Facebook.

Користувачі Tastebuds можуть синхронізувати свій акаунт із Facebook, Spotify чи Last.fm або вказати своїх улюблених виконавців вручну на вебсайті. Після цього програма автоматично «знайомить» людей з однаковими музичними вподобаннями. 

Крім того, Tastebuds інтегровано з популярним американським сервісом подій Songkick, що дозволяє користувачам домовитися про зустріч на концертах. 

POM 

Цей застосунок доступний як для iPhone, так і для користувачів Android. Загалом сервіс працює приблизно так само, як Tastebuds. Користувач може прив’язати свій акаунт до профілю в Spotify або Apple Music, а алгоритми пошуку своєю чергою підбирають для користувача ідеальну пару. 

Також у POM заявляють про проведення спеціальних зустрічей та вечірок для користувачів. 

Чат-боти в телеграм: які з них справді працюють

Нині дедалі популярнішими стають телеграмні чат-боти, і перелік ботів для знайомств та спілкування також можна знайти на просторах інтернету. Проте не всі вони працюють так, як очікувалося. 

LoveBot: Цей бот вимагає спеціальну анкету користувача. Для того, щоб створити анкету, необхідно перейти до служби підтримки й там вибрати пункт «реєстрація». В анкеті необхідно вказати ім’я, вік, стать та іншу загальну інформацію і після цього можна починати шукати співрозмовника. 

Аноніма: Цей бот також вимагає створити профіль, але всю інформацію (стать, вік, ім’я та інформацію «про себе») можна заповнити не виходячи з чату. Потім можна вибрати в меню «Шукати співбесідника» та чекати.  

Rand Talk: Цей бот працює найшвидше й не вимагає майже ніякої особистої інформації. Достатньо вказати свою стать і вибрати, з чоловіком чи жінкою ви хочете поспілкуватися, і програма досить швидко знаходить вам співбесідника. 

Zodier: Це бот, створений однойменним білоруським стартапом. До речі, дейтинг-сервіс цієї компанії також доступний у соціальних мережах Facebook, Viber та Instagram. 

Zodier за схемою роботи дещо відрізняється від інших ботів. Спочатку користувач надає інформацію про себе (вік, місцеперебування, інтереси тощо, а потім програма пропонує анкети інших користувачів, які потенційно можуть підійти для знайомства. На анкеті можна поставити лайк або так званий суперлайк. Людина водночас отримує вашу реакцію та може поставити лайк у відповідь. Якщо ваші лайки взаємні, ви отримуєте сповіщення та можете почати спілкуватись у приватній бесіді. 

Без букетно-цукеркового періоду: застосунки для інтимних знайомств

Сьогодні росте попит і на застосунки, спрямовані на пошук суто сексуальних стосунків. Ці сайти та мережі розраховані на тих, хто шукає інтиму без довгих знайомств та залицянь. Такі сервіси також зазвичай підходять тим, хто не розраховує на продовження та довгий роман. 

Down 

Схема роботи нагадує телеграм-бот Zodier. Застосунок Down показує ваших друзів із Facebook, і ви можете обрати тих, з ким ви були б не проти мати сексуальні стосунки. Якщо таке бажання буде взаємним, то обом користувачам приходить сповіщення. 

Pure

Це застосунок для тих, хто шукає компанію на найближчі кілька годин. Переписуватися в мережі можна не довше ніж 60 хвилин, і за цей час потрібно вирішити, чи підходить партнер. Також у Pure треба вказувати, готові ви приймати партнера в себе чи хочете зустрітися на його території. 

Feeld (інша назва 3nder) 

Цей застосунок також працює на основі контактів у Facebook, але допомагає знайти не одного партнера, а відразу декількох для групового сексу. Можливо пов’язати свої акаунти з іншим користувачем і шукати третього вже як пара. Застосунок пропонує на вибір 20 варіантів сексуальності та 19 варіантів статі, а потім – партнерів, зважаючи на географічне положення та сексуальні вподобання. 

Lovoo, happn, BeNaughty, FriendFinder-X 

Ці застосунки мають приблизно однакову схему роботи. В основі пошуку партнера лежить місце розташування користувача: застосовується радар, геолокатор та система GPS на пристрої. Звісно, застосунок також враховує стать користувача, сексуальну орієнтацію та уподобання. 

Усі ці застосунки водночас розраховані на те, щоб пропустити стадії знайомства та флірту й одразу перейти до інтимних стосунків. 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь