Спецпроєкти

Пориньте у нову еру геймінгу з колекцією Aurora від Logitech G


Logitech G презентує нову колекцію, яка руйнує бар’єри і дає всім геймерам можливість «грати по-особливому».

Якщо ви хоч раз грали в комп’ютерні ігри, то ви точно відмітили той факт, що всі геймерські гаджети зазвичай дуже стандартні. У сучасному світі це зовсім не відображає реальний образ геймера. Челендж заради виправлення ситуації був прийнятий компанією Logitech, які вирішили надати рішення для кожного геймера.

Колекція Aurora має особливу естетику та мову дизайну, а також дозволяє персоналізувати кожен продукт за допомогою індивідуальних аксесуарів та варіантів кольорів. Що найголовніше, гаджети в колекції створені на базі передової ігрової технології Logitech G, такої як високопродуктивна бездротова технологія LIGHTSPEED. В результаті Aurora дозволяє кожному геймеру підкреслювати власну унікальність, водночас отримуючи доступ до розширеного набору функцій, що перевершують очікування найвибагливіших геймерів.

Колекція Aurora – це пристрої, які мають ігрове підсвічення за технологією LIGHTSYNC RGB з попередньо завантаженими ігровими налаштуваннями. Завдяки цьому кожен користувач зможе максимально поринути у світ північного сяйва та отримувати естетичну насолоду від гри.

Команда, яка розробила колекцію, складалася переважно з жінок-лідерів – новаторів, дизайнерів, інженерів та маркетологів.

Процес проектування базувався за трьома основними принципами:

Комфорт: на етапі розробки команда врахувала особливості кожного – такі як довге волосся, окуляри, сережки та менший розмір рук. 

Жодних бар’єрів: щоб розібратися у сферах можливостей щодо доступності, команда відмовилася від типових гострих країв, чорних кольорів і занадто агресивної естетики освітлення, щоб створити більш приємний досвід із ніжними тонами, напівпрозорими матеріалами та м’яким підсвічуванням.

Відкритість: колекція Aurora заохочує до самовираження. Продукти поставляються в базовій комплектації White Mist з можливістю налаштування за допомогою аксесуарів Pink Dawn і Green Flash. Гравці також можуть продемонструвати свою творчу сторону за допомогою тисяч настроюваних комбінацій освітлення, доступних у G HUB із фірмовим освітленням Aurora Collection, яке команда назвала Play Moods.

У колекції Aurora представлені такі продукти:

Бездротова ігрова гарнітура G735

01/4

Завдяки покриттю White Mist, ефірному RGB-підсвічуванню та подвійному мікшуванню звуку у навушниках G735 вони є універсальним варіантом для будь-якого гравця.

G735 — це перша гарнітура Logitech G із новою технологією мікрофона Blue VO!CE, яка дає змогу модулювати голос гравця та мати можливість зберігати бажані налаштування звуку в G Hub і безпосередньо на гарнітурі. Гравці можуть насолоджуватися тривалими ігровими сесіями з часом автономної роботи від 56 годин (без підсвічування) і відчути свободу бездротового зв’язку завдяки відзначеній нагородами бездротовій технології LIGHTSPEED від Logitech G і з’єднанню Bluetooth®.

Попередня вартість бездротової ігрової гарнітури G735 становить 9 999 гривень.

Механічні ігрові клавіатури G715 та G713

01/6

Бездротова ігрова клавіатура G715 та ігрова клавіатура G713 створюють спокійну атмосферу та високу продуктивність, щоб гравці мали можливість не обмежувати себе та налаштовувати процес гри за своїми вподобаннями.

На додаток – завдяки акумуляторній батареї, яка забезпечує 25 годин безперервної гри, а також бездротовому з’єднанню LIGHTSPEED або Bluetooth® клавіатура повністю мобільна. Обидві клавіатури оснащені підставкою для рук Cloud-Soft для комфорту протягом усього дня.

Попередня вартість механічної ігрової клавіатури G715 становить 7 999 гривень.
Попередня вартість а G713 – 6 999 гривень.

Бездротова ігрова миша G705

01/5

Вона спеціально створена для невеликих рук із компактним розміром та передовою ігровою технологією. При вазі лише 85 грамів G705 створений для тривалого, легкого комфорту та продуктивності. Завдяки сенсору ігрового класу, ультрачутливому бездротовому зв’язку LIGHTSPEED, з’єднанню Bluetooth® і легкодоступній кнопці змінення DPI геймери можуть грати якнайкраще.

Попередня вартість бездротової ігрової миші G705 становить 3 999 гривень.

Аксесуари. Кожен гравець може розширити свою колекцію з вісьмома новими аксесуарами, включаючи химерні штрихи, такі як підставка для рук у формі хмари, дармовис для кабелю та футляр для транспортування у формі серця. Інші аксесуари включають амбушури та мікрофони на штанзі, верхню панель клавіатур G713 і G715, знімач клавіш і щітку, а також килимок для миші для геймерів, що дозволить кожному налаштувати персональний і комфортний процес гри.

Колекція Aurora була створена для того, аби підкреслити – геймерський світ відкритий для кожного, і його можна стилізувати під власний стиль життя.

З Logitech ви точно зрозумієте – більше жодних упереджень, жодних стандартних рішень.

Колекція Aurora від Logitech G вже у продажу.
Будь собою, не обмежуй власний потенціал та створи свій власний стиль гри разом з колекцією Aurora від Logitech G!

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь