Спецпроєкти

Ілон Маск збирається запровадити у Twitter платну верифікацію, яка коштуватиме $20 на місяць


Співробітникам компанії Twitter  вчора повідомили, що вони мають запустити платну верифікацію до 7 листопада. На такому оновленні наполягає новий власник соцмережі Ілон Маск. У разі невдалого запровадження оновлення на них чекає звільнення. Про це повідомляє видання The Verge

Подробиці

Маск збирається замінити Twitter Blue (необов’язкову підписку компанії вартістю 4,99 доларів на місяць) на підписку вартістю 19,99 доларів з функцією верифікації користувачів. Згідно з планом, у перевірених користувачів буде 90 днів, щоб підписатися – або вони втратять свою синю галочку. 

Маск у неділю написав у Twitter: «Весь процес перевірки зараз модернізується».

Підписка Twitter Blue була запущена майже рік тому як спосіб перегляду доходу без реклами і внесення інших налаштувань в додаток. Маск зацікавлений у зростанні підписок, щоб вони стали половиною загального доходу компанії, наголошують у виданні. 

Також відомо, що Ілон Маск планує масові звільнення, спрямовані на менеджерів середньої ланки та інженерів, які нещодавно не робили внесок у кодову базу. Очікується, що скорочення почнуться цього тижня. Менеджери вже працюють над списками  робітників, яких збираються скоротити.

Раніше ми повідомляли, що Маск пропонував свій варіант «найімовірнішого» закінчення війни рф проти України. Він створив голосування з варіантами «так» або «ні». От за що запропонував проголосувати гендиректор Tesla:

  • Провести вибори в анексованих росією регіонах під наглядом ООН. Росія йде, якщо на це буде воля народу.
  • Крим формально входить до складу рф, як це було з 1783 року (до «помилки» Хрущова).
  • Гарантується водопостачання Криму.
  • Україна залишається нейтральною.

 

 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь