Спецпроєкти

«Молодість» відкриває продаж абонементів: як студентам отримати безоплатно


Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» відкриває продаж абонементів на 51-й фестиваль, що відбудеться 1-7 грудня. Для студентів українських й іноземних вишів фестиваль дає можливість отримати абонемент безплатно.

Подробиці

На 51-ому кінофестивалі «Молодість» будуть представлені основні програми: повнометражна, короткометражна та студентська секції Міжнародного конкурсу, Національний конкурс і позаконкурсні українські прем’єри.

Серед фільмів повнометражної секції Міжнародного конкурсу будуть показані  українські стрічки: «Я і Фелікс» Ірини Цілик; «Будинок «Слово». Нескінчений роман» Тараса Томенка; «Бачення метелика» Максима Наконечного; «Памфір» Дмитра Сухолиткого-Собчука та інші. 

Цього року можна  придбати повний фестивальний абонемент за ранньою ціною – 850 грн. Пізніше вартість абонемента буде змінена. 

Студенти українських й іноземних вишів можуть отримати студентський абонемент безплатно – для цього потрібно прикріпити до заявки скан-копію чи фото студентського квитка.

Абонемент не гарантує безлімітний доступ на всі сеанси – для доступу необхідно забронювати квиток. Бронювання та продаж квитків буде доступне на сервісі Ticketsbox після оголошення фестивального розкладу.

Раніше ми розповідали, що на головному конкурсі Талліннського кінофестивалю покажуть українські фільми.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь