Спецпроєкти

Український Headway увійшов до топ-5 застосунків у США


 Застосунок Headway, який створили українці, потрапив до п’ятірки найбільш завантажуваних застосунків Google Play та до десятки топ додатків App Store у категорії «Освіта»‎ у США. Загалом у цій категорії на двох платформах представлено понад 500 тисяч застосунків із різних країн.

Подробиці 

Headway зайняв у американському Google Play четверту позицію у категорії Free та третю – у Top Grossing серед освітніх застосунків.

Додаток також потрапив до десятки найбільш завантажуваних освітніх застосунків App Store США теж одразу у двох категоріях. У рейтингу, разом з Headway app, всесвітньо відомі застосунки для опанування мов – Duolingo та Babbel, а також Quizlet, Kahoot та інші.

Headway app – це застосунок, що допомагає розвиватися через короткі формати контенту. У ньому зібрані 15-хвилинні текстові та аудіосамарі нонфікшн-бестселерів, а також щоденні інсайти, гейміфіковані челенджі. 

Раніше ми розповідали про український застосунок «Нумо», який був розроблений для українців за кордоном. Додаток допоможе контактувати зі співгромадянами, об’єднуватися, разом влаштовувати заходи і знаходити відповіді на важливі питання.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь