Спецпроєкти

«Сільпо» починає співпрацю з Новою поштою: тепер забрати замовлення можна у зручному відділенні


«Сільпо» анонсувало співпрацю з Новою поштою. Відтепер, навіть якщо у вашому місті чи селі немає супермаркету або недоступна планова доставка, можна замовити все необхідне на сайті shop.silpo.ua та забрати замовлення у зручному відділенні НП.

Що доставлятимуть?

Поки доставка працює в тестовому форматі. Спочатку доставлятимуть лише ті товари, які точно не зіпсуються в дорозі, але з часом асортимент продуктів планують розширити.

Як замовити та яка вартість послуги?

Оформити замовлення можна буде на сайті shop.silpo.ua, оплативши його онлайн та обравши відповідний спосіб доставки Новою Поштою (у відділення або поштомат).

Максимальна вага посилки – 30 кг. Вартість доставки фіксована – 49 грн – незалежно від міста, до якого ви замовляєте доставку. Замовлення відправлятимуться у будь-який куточок України, крім тимчасово окупованих територій.

Раніше ми повідомляли, що більша частина супермаркетів «Сільпо» працюватиме навіть під час блекауту: магазини обладнають генераторами та супутниковим зв’язком. Ось адреси супермаркетів, які не залежать від відключень електрики.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь