Спецпроєкти

Таємний Поштарик: YASNO долучились до новорічної акції – як взяти участь


Компанія YASNO долучилась до новорічної акції «Таємний Поштарик» від Київ Цифровий. Усі бажаючі зможуть взяти участь у розіграші 50 енергоефективних наборів. Про це йдеться у пресрелізі компанії.

Подробиці

Аби посприяти ощадливому споживання електроенергії, експерти YASNO підготували 50 спеціальних наборів, які можна отримати, побажавши у своїх листівках світла. 

«Енергетики зі свого боку роблять усе можливе і неможливе, щоб в домівках українців було світло. Але через пошкодження об’єктів енергетичної інфраструктури, необхідно навчитись свідомо використовувати електроенергію і навіть такий не значний, здавалось би, крок, як заміна ламп у цьому теж може допомогти. Тож долучайтесь. Створюйте світлі побажання та виграйте енергоефективний подарунок від YASNO», – сказав Сергій Коваленко, генеральний директор YASNO. 

Один набір містить річний запас LED ламп різних видів, а також «розумні» розетки, які дозволяють запрограмувати ввімкнення/вимкнення електроприладів у потрібний час.

Як взяти участь 

Щоб долучитись до розіграшу необхідно:

  • У сервісі «Таємний Поштарик» в застосунку «Київ Цифровий» обрати – Створити поштівку;
  • У тексті привітання обов’язково використати одне із слів: «світло» або ясно».

Розіграш подарунків від YASNO Київ Цифровий проведе 16 січня. Переможців буде визначено за допомогою сервісу random.org.

Раніше ми повідомляли, що тепер власники житла в столиці мають змогу розрахуватися за світло на автозаправних комплексах WOG по всій країні. 

 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь