Спецпроєкти

Українські митці та ГУР оголошують масштабний збір на дрони-камікадзе


Благодійний фонд Дмитра Говоренка «Говор Хелп» спільно з Головним управлінням розвідки Міноборони України розпочинають масштабний збір коштів на українські дрони-камікадзе. 

Подробиці 

Мета проєкту – зібрати 20 млн гривень на дрони-камікадзе. 

До підтримки збору «Говор Хелп» та ГУР долучилися українські митці, музиканти та виконавці, серед яких: Злата Огнєвич, Олександр Кривошапко, Лія Лі, SKYLERR, Сергій Комаровський та інші.

«Ми звернулися до військових, щоб точно визначити мету нашого збору і необхідну суму. На наш запит відгукнулося ГУР. Українські розвідники розповіли, що їм вкрай необхідні дрони-камікадзе, за допомогою яких в тилу ворога “бавиться бавовнятко”», – зазначив Говоренко.

Як прийняти участь

Задонатити на дрони-камікадзе для ГУР можна за цими реквізитами:

  • Посилання на банку 
  • Посилання на ПриватБанк або можна зробити платіж за реквізитами отримувача: БО «Всеукраїнський Благодійний фонд «ГОВОР ХЕЛП», Розрахунковий рахунок UA543052990000026008045022286.

Уся інформація про закриття збору і передачу дронів ГУР Міноборони транслюватиметься у Telegram-каналі GovorNews за посиланням.Раніше ми повідомляли, що Київ Волонтерський&Uklon оголосили збір на потреби ЗСУ.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь