Спецпроєкти

Задай вайбу дружнім посиденькам: 3 ідеї від попкорну Big Bob


Нарешті викроїли час, аби зустрітися з друзями та хочете, щоб вечір не перетворився на банальні теревені? Задайте тему й створіть відповідний антураж. А щоб не сильно морочитися, використайте для створення настрою солодку лінійку попкорну Big Bob! Адже радість від спілкування з близькими людьми завжди солодка.

1. Вечір перетворень!

Зробіть тематичну вечірку в стилі улюбленого кіно та продумайте деталі, щоб було суператмосферно! Наприклад, приготуйте солодощі з кінофільму про Гаррі Поттера, влаштуйте квіз на знання заклинань та деталей про фільми. 

Або прийдіть кожен у костюмі улюбленого персонажа з фільму та поводьтесь увесь вечір як цей кіногерой. А друзі повинні відгадати, хто ви! Виграє той, хто найкраще увійде у свою роль. Можна навіть зліпити з попкорну та карамелі статуетку «Оскар» та вручити її переможцю!

Для пригощання запропонуйте традиційний для кіношної теми попкорн. Тим паче саме з’явилася нова солодка лінійка від українського бренду Big Bob, тож обирайте, що більше буде смакувати друзям: класична версія попкорну – «Цукрова легенда», ягідний попкорн «Вишнева казка» або яскравий карамельний мікс «Фруктові пригоди».

2. Ігри на попкорн!

Перетворіть вечір на цікаву гру. Тут все залежить від кількості гостей та їхніх інтересів. Довга й психологічна «Мафія», економічна й стратегічна «Монополія» або весела й інтелектуальна «Aліас». Для останньої, до речі, достатньо й чотирьох осіб.

Тільки ж грайте не просто так, а на попкорн. Це стане «вишенькою» гри. Робіть ставки на кількість вгаданих слів або використовуйте повітряну кукурудзу замість грошей в «Монополії». Переможцям дістанеться солодкий приз – найбільше попкорну Big Bob «Вишнева казка». Його аромат ягід і саду допоможе забути про тривоги й холод і перенесе в сонячне літо. 

Якщо хочете здивувати гостей, запропонуйте оригінальні цукерки з ароматною хрусткою начинкою. Просто залийте попкорн «Вишнева казка» розтопленим шоколадом і сформуйте кульки.

3. Машина часу!

Згадайте найщасливіші моменти, пережиті разом. Для цього під’єднайте телефон до великого екрана – комп’ютера чи телевізора – й прокрутіть спільні пригоди, вечірки, відпочинок на морі, в горах, на пікніку. Це ж так весело та вайбово. 

Дивіться історії на великому екрані, наче ви в кінотеатрі. Для повного занурення в сінемаатмосферу запропонуйте гостям попкорн Big Bob «Фруктові пригоди». Різнокольорові кульки – рожеві, зелені, фіолетові – зададуть вечору барвистого настрою.

А ще скористайтеся нагодою і створіть нові сторізи – подивіться тренди в тіктоці чи інстаграмі та зніміть танцювальні відео.

Зустрічайтеся, радійте спілкуванню та насолоджуйтеся смаком солодкого попкорну Big Bob нон-стоп!

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь